Лендејл има циљ у Партизану: Желим као Алекс Марић!

Нови центар Партизана Аустралијанац, Џок Лендејл, изјавио је да је долазак међу црно-беле права прилика за њега.

Кошарка 15.08.2018 | 12:45
Лендејл има циљ у Партизану: Желим као Алекс Марић!
Кошаркаши Партизана започели су у понедељак припреме за нову сезону у којој ће се поред АБА лиге, кошаркашке лиге Србије и Купа Радивоја Кораћа такмичити и у Еврокупу.

"Нисам имао пуно времена да се упознам са екипом, али за сада све делује добро и имаћу времена да се уклопим. Партизан је сјајна прилика за мене, то је клуб који има победнички менталитет и "луде" навијаче. Како сам чуо најбоље на свету", рекао је млади аустралијски центар. 

Лендејл је додао и да зна колико је Партизанов програм за развој младих играча добар. 

"Када видим како је прошао Најџел Вилијамс-Гос прошле сезоне и мој земљак Алекс Марић који је са Партизаном стигао до Фајнал-фора 2010, то ми је сасвим довољно. За почетак је битно да се добро припремимо, а у свакој утакмици ћемо ићи на победу", рекао је Лендејл.

Други центар Ђорђе Гагић изјавио је да су очекивања увек велика и да ће екипа наредна сезоне покушати да се врати у Евролигу. 

"Нама су увек очекивања велика, ево окупили смо се овде имамо лепу екипу, задовољан сам, енергија, све је супер, даће Бог да све буде како треба. Ми идемо на сваки трофеј, јер то је Партизан. Потрудићемо се да се ове сезоне вратимо у Евролигу да узмемо титулу, наравно сваки трофеј да нападнемо", рекао је Гагић Тањугу на почетку припрема за нову сезону. 

Он је додао да у табору црно-белих не обраћају пажњу на друге, већ да гледају само себе. 

"Сви су се појачали, наравно и ми, уопште не обраћамо пажњу на друге екипе, него гледамо да се ми уиграмо, да направимо хемију, све како треба да буде и да нападнемо АБА лигу. Момци су супер, нема шта пуно да се прича о њима, млада смо екипа, треба добро се ради", казао је Гагић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар