Јанковић "заратио" са Звездом, Партизан чека расплет!

Након многобројних спекулација коначно почиње да се разрешава ситуација у вези са кошаркашем Црвене звезде Стефаном Јанковићем.

Кошарка 13.08.2018 | 20:45
Јанковић "заратио" са Звездом, Партизан чека расплет!
Након што је најављено да он жели да напусти клуб, то је и потврђено тиме што се није појавио на окупљању тима у понедељак, пред почетак припрема за нову сезону.

С обзиром да Јанковић има активан уговор са црвено-белима на још две сезоне, Звезда је покренула дисциплински поступак против крилног центра.

У међувремену, последња позната "адреса" на којој се Јанковић налазио био је Торонто, док његови заступници покушавају да га ослободе уговора са Звездом.

Иако је председник клуба Небојша Човић објавио да су сви играчи из прошле сезоне добили сав новац који им је следовао, Јанковић покушава да раскине уговор јер су плате касниле неколико месеци.

Осим тога, вероватно је и незадовољан минутажом коју би добио на Малом Калемегдану у предстојећој сезони, с обзиром да су у клуб у међувремену стигли Мухамед Фаје, Душан Ристић, Мајк Цирбес и Мајкл Оџо, који такође играју на позицијама у рекету.

У међувремену, расплет ове приче чека највећи ривал Партизан који је наводно заинтересован за Јанковића, али није спреман да плати Звезди одштету од око 300.000 евра колико тражи Човић.

Спортски директор црно-белих Никола Лончар је уочи почетка припрема Партизана најавио да клуб тражи још једно појачање управо на Јанковићевој позицији, а пошто има доста странаца приоритет је играч са српским пасошем, али није коментарисао ситуацију из редова вечитог ривала осим да је упозна с чињеницом да је неразјашњена.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар