Прославите рођендан или запросите драгу у авиону „Ер Србије“

Ослушкујући жеље и очекивања својих путника, „Ер Србија“ је увела нову додатну услугу – „Твој посебан тренутак“.

Занимљивости 08.08.2018 | 12:40
Прославите рођендан или запросите драгу у авиону „Ер Србије“
Сви они који желе да обрадују своје вољене за рођендан или неку другу посебну прилику, од сада ће то моћи да учине и током летова српске националне авио-компаније.

Торта са посветом, шампањац и цвеће за јединствену мини-прославу рођендана, првог лета, пословног успеха, просидбе и сличних важних и лепих животних тренутака, могу да се наруче 48 часова пре полетања, по цени почев од 7,5 евра.

У компанији кажу да је до одлуке о увођењу услуге дошло после низа молби путника који су желели да изненаде вољене особе или обележе неки значајан датум. Због тога им је и омогућено да годишњицу брака, рођендан или просидбу учине незаборавним тренутком.

Путницима могу да организују прославу на летовима до било које од 40 дестинација „Ер Србије“.

„У 'Ер Србији' увек смо фокусирани да нашим путницима испунимо све жеље и надмашимо њихова очекивања. Драго нам је да смо уврстили нову услугу у понуду 'Ер Србије', пре свега због тога што је она креирана на основу захтева наших путника. Тиме ћемо постати и саставни део њихових најлепших тренутака“, изјавила је Јелена Јазић, менаџерка за маркетинг у компанији.  

РТС
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мирко

08.08.2018 21:12

Ако у ноцним летовима не дајете храну потрудите се да не дајете ни рекламне фласе воде од 0,25.

ОДГОВОРИТЕ