Наташа страхује за своју безбједност

За популарну пјевачицу Наташу Беквалац ова година је веома тешка.

Србија 28.07.2018 | 20:27
Наташа страхује за своју безбједност
Осим што тврди да ју је супруг Лука Лазукић претукао, сада су се појавили наводи да су послије свега уследиле претње и његовог пријатеља испред Центра за социјални рад када је Беквалчева довела ћерку Катју своме оцу.

Наташин правни заступник, Немања Алексић, истиче да је пјевачицина безбједност озбиљно угрожена и сматра да је ИТ стручњак социопата и зато страхује да би могао да крене стопама Филипа Каписоде, који је прије осам година убио Ксенију Пајчин.

- Све ово што се дешава између Наташе и Луке подсећа на оно што се догодило Ксенији Пајчин. Није прошло много времена од када ју је Каписода убио. То је исти профил личности и зато мислим да би требало да се уради неуропсихијатријско вештачење Лазукића. Он је опсесивно зависан од пажње, медија, силно жели да буде "селебрити". Прави социопата! - каже адвокат.

Он такође наглашава да Беквалчеву нико не штити од Луке и његових пријатеља када сриједом доводи ћерку Катју у Центар за социјални рад.

- Нико јој не гарантује безбедност, а по закону мора да доводи дете јер у супротном чини кривично дело. Тај Ж. И. је направио потез руком као да држи пиштољ, уперио прст према Наташи и рекао: "Је*аћемо те." Шта је следеће? Он је учествовао у разбојништву у Републици Српској, а кад су га ухватили, онда је одрукао све пријатеље да би одлежао само шест месеци. То је Луки најбољи друг. Е, па онда можете да замисилте какав је тек Лазукић. С ким си такав си - сматра Алексић.

Извор: Пинк.рс, Новости.рс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

123

28.07.2018 20:08

Код нас полиција не реагује док се не деси злоцин . Такав нам закон а кад се деси злоцин онда буде касно за зртву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко Немирко

28.07.2018 20:48

Али и та Наташа Беквалац је већ три брака имала. Ни она није без грешке и тражи много пажње у јавности. Типично за успјешну српкињу. Изрека каже, дај човјеку новац и власт у руке и видјећеш његово право лице. Она је покушала да буде доминатнија у браку и зато је добила по носу. Типично за естраду, алкохол, дрога...

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

28.07.2018 22:03

Натаси је слава ударила у главу,требала је знати са ким склапа брак и рада дјецу...естрада је дно од дна...све сама голотиња ,силикони ,алкохол и дрога....ја јесам против насиља али удавати се и мијењати музеве то је ван памети.. нека јој је Бог у помоци..

Name

мими

30.07.2018 18:15

То су лафине један дан страхује други дан се хвал да су тески дани иза ње.Ајде Нато не петљај сама себи компликујес зивот није ти ни био потребан али твој избор мускараца испоставило се да је цист промасај.

ОДГОВОРИТЕ