Меџик Џонсон: Леброн боље зна Лејкерсе од мене!

Легенда и генерални менаџер НБА лигаша из Лос Анђелеса одушевљен односом суперзвезде према новом клубу.

Кошарка 13.07.2018 | 22:15
Меџик Џонсон: Леброн боље зна Лејкерсе од мене!
Као и сви велики спортисти и Леброн Џејмс често, пре свега због огромне, неутаживе амбиције уме да буде иритантан, неумерен. Али, да није такав не би био најбољи кошаркаш на свету.

Али врхунског спортисту, у овом случају кошаркаша не чини само став, већ и велики, велики рад какав просечан становник Србије не може ни да замисли. А то није само пуко шутирање тројки и слободних бацања на тренинзима до изнемоглости, или пак дизање тегова у теретани, трчање круга за кругом... Не, то је и озбиља ментална припрема, што кроз рад са психијатрима, што кроз "учење". А, како и свуда, тако и у кошарци одликаши владају.

А Леброн је без сумње одликаш, човек који не само свој, него и противнички тим зна до детаља. Тако зна и своје и њихове слабости. Управо овај његов, церебрални квалитет издвојио је Ирвин Меџик Џонсон, легендарни кошаеркаш, а сада генерални менаџер Језерџија из Града анђела које је појачао Краљ Џејмс.

"Дошао је код немен у канцеларију да поразговарамо о екипи и њему, разним ставрима. Али, остао сам затечен пошто сам увидео да Леброн боље познаје Лејкерсе од мене!", одушевљен је Меџик, "Буквално ми је пред очима размонтирао целу ситуацију у екипи. Зна тачно који су недостаци и предности свих наших играча, али и самог тима. Тим разговором смо успоставили конатакт како смо само пожелети могли. Био је то само опуштени разговор два кошаркаша и уживао сам!"

Ово делује као почетак дивног пријатељства...

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар