''Тајлер је био депресиван због НБА, а они га убише!''

Лиса Ханикат, мајка кошаркаша Тејлора Ханиката рекла је да су амерички полицијаци у Шерман Оуксу убили њено дете.

Кошарка 09.07.2018 | 21:30
''Тајлер је био депресиван због НБА, а они га убише!''
Ханикат је у петак увече преминуо од последица рањавања у обрачуну с полицијом. Лиса Ханикат тврди да обрачуна није ни било јер је Тајлер пуцао у ваздух.

Кошаркаш је хтео да се врати у Летњу лигу и заигра за један тим, али су се испречили проблеми с коленом. То је према речима његове мајке створило и нестабилност у понашању бившег играча Химкија.

"Хтео је да се врати у НБА, имао је договор да игра за једну екипу у Летњој лиги, али су лекари констатовали да има проблем са коленом. То је било разочаравајуће за њега. Рекла сам му да ћу да позовем полицију ако се буде понашао агресивно. Позвала сам полицију, дошли су и убили моје дете. Покушали су да наместе као да је извршио самоубиство… Био је депресиван, али ми је рекао да неће себи учинити ништа нажао јер је знао да би то повредило мене”, рекла је Лиса Ханикат. 

Додала је и да Тајлер није пуцао ка полицајцима.

“Пуцао је у ваздух кроз прозор, али не у њиховом правцу. То је урадио јер је био у паници и веома уплашен. Полицајци нису хтели да смире ситуацију, дошли су са 30 возила и три хеликоптера, сви против једног уплашеног детета”, навела је.

Ханикатова мајка каже и да је уверена да њен син није извршио самоубиство.

”Видела сам крв свуда по кући, а кућа је веома велика. Ако пуцате у себе, обично умрете на лицу места, не идете од собе до собе… Верујем да га је неко од полицајаца погодио хицем који је прошао кроз прозор. Нису ми дали да га видим, не знам у који део тела је погођен. Знам да је пузао до спаваће собе и ту је искрварио. Рекли су ми да ће истрага трајати бар десет месеци. Како да верујем да ће ми рећи истину?”, упитала је Ханикатова.

Подсетимо, медији су преносили да је Ханикат пуцао на полицајце, као и да су они узвратили ватру, без навођења детаља о начину на који је талентовани кошаркаш изгубио живот.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар