Агаси се моли за Новака, али се клади на Федекса!

Легендарни Американац присетио се тешких девет месеци сарадње са нашим тенисером током којих овај "није успео да споји два дана без повреде". Ас из Лас Вегаса очекује девету титулу Швајцарца на Вимблдону.

Тенис 05.07.2018 | 15:30
Агаси се моли за Новака, али се клади на Федекса!
Андре Агаси и Новак Ђоковић, иако делују ка сличне душе нису опстали у комбинацији тренер-играч. Два велика шампиона, две јаке личности, ега и два спортска размишљања била су превише за миран рад. А притом је Ноле све време имао озбиљних здравствених пробелма.

"То што је здрав је најважније и чини се да је коначно успео све да преболи. За девет месеци колико сам провео са њим не знам да је везао два дана без повреде, тако да је садашња ситуација позитивна. Молим се за његово здравље, али чини ми се да је кончано успео да се залечи. Доста сам научио од њега, и у раду са њим, али смо се на крају нашли у ситуацији да обојица желимо "чврсто да држимо волан", а то није тако ишло. Растали смо се као пријатељи и ја му и даље желим све најбоље и молим се за њега.", рекао је Агаси у Вимблдону где је дошао мало да ужива у врхунском тенису.

Американац иранско/асирског порекла је дао и савет за клађење, а када он стиже из уста човека рођеног у светској престоници коцке, ваља слушати:

"Ја сам из Лас Вегаса и увек играм на сигурно, тако да верујем да ће Федекс узети девети трофеј! Федерер је виђен у финалу, Рафа баш и не мада остаје да видимо. Ту је и Чилић који увек прети. Али мора да прође кроз Федерера... Раонић може дубоко, сигурно у четвртфинале, а када дотле стигнете мало остаје до титуле.. Ако Новак нађе игру и форму, може да се умеша у борбу за титулу. Он сигурно није заборавио како је то бити шампион!"

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион ИМАГЕС

Коментари / 0

Оставите коментар