Јута се баш заинтересовала за Немању Бјелицу!

Он је сада слободан играч и слободан у избору средине.

Кошарка 05.07.2018 | 14:30
Јута се баш заинтересовала за Немању Бјелицу!
Немања Бјелица је врло интересантан Јути Џез која би могла да га ангажује овога лета, пишу бројни амерички медији. А посебно се Јути свиђа то што је Бјелица сада слободан играч и што може да дође за џабе. Минесота сада неће стајати на том путу.

Бјелица је сада веома доступан и Јута има ауто-пут до довођења нашег сјајног кошаркаша. Бејлица може да потпише за кога жели.

Локални медији и новинари који прате Јуту као што су Енди Ларсен и Тони Џоунс извештавају како Јута има стваран интерес за Бјелицу и планира да га ангажује пошто сада Јута не мора да се надмеће са понудама Минесоте.

Уколико Бјелица буде прешао у Јуту поново ће имати прилику да игра са Рикијем Рубиом, својим одличним пријатељем још откад је Шпанац играо у Минесоти заједно са нашим Белим.

Амерички медији пишу и да би евентуални долазак Бјелице могао да буде лош по Јонаса Јеребка.

Бјелица је у претходне три сезоне у дресу Минесоте одиграо 192 утакмице, а претходно је био члан турског Фенербахчеа. Српски крилни кошаркаш прошле сезоне је просечно на терену проводио 20,5 минута по мечу, а бележио је 6,8 поена, 4,1 скок и 1,3 асистенције.

Поред Јуте су се за Бјелицу помињали и Орландо и Финикс, али делује да је Јута показала највеће интересовање.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар