Партизан у Словенији - појачање, побједа, па Птуј!

Фудбалери Партизана стигли су у Терме Птуј, где ће до 4. јула имати базичне припреме за нову сезону.  Тавамбин нови "лоок" за припреме.  Фудбалери Партизана стигли на припреме у Словенију. Ђукић повео 32 играча, међу којима су и Бамби Тошић и Ђорђе Јовановић, за које постоје интересовања иностраних клубова.

Фудбал 22.06.2018 | 19:40
Партизан у Словенији - појачање, побједа, па Птуј!
Црно-бели су се окупили 11. јуна у Београду где су у међувремену тренирали у СЦ Телеоптик у Земуну.

Тренер Мирослав Ђукић је на располагању имао више од 30 фудбалера, а у међувремену су конкуренцију појачали Марко Јанковић, Сејдуба Сума и Данило Пантић, који су били одсутни на окупљању.

Пре пута у Словенију су стигла и три појачања – Немања Николић, Рикардо Гомеш и последњи Габријел Николае Енаке, Румун који је представљен дан уочи селидбе у Птуј.

Бивши играч руског Рубина из Казања је потписао уговоре на три године, а игра на позицији десног бека. Он је први Румун у Хумској после 70 година.

Партизан је уочи базичног дела припрема одиграо и један тест меч, црно-бели су у утакмици затвореној за јавност сабвладали Мачву 2:1 у Земунелу.

Стрелци су били Леандре Тавамба и Армин Ђерлек, док је гол за Шапчане дао Петар Гигић.

Брендираним аутобусом, фудбалери Партизана стигли су данас у словеначки Птуј, где ће се до 4. јула припремати за наступајућу сезону и почетак у квалификацијама за Лигу Европе против пљеваљског Рудара 12. јула.

Црно-бели ће тренирати на теренима Фудбалског клуба Алуминијум у оближењем Кидричеву.

На завршни део припема у Словенији стручни штаб је повео 32 играча, а међу њима су и новајлије - Рикардо Гомеш, Немања Николић и Габријел Енаке, али и фудбалери за које постоје интересовања иностраних клубова, попут Зорана "Бамбија" Тошића, младог нападача Ђорђа Јовановића...

Са првим тимом је и неколицина тинејџера, попут Јована Кокира, Златана Шеховића, десног бека Јована Влалукина, потом момци који се већ могу смарати првотимцима Светозар Марковић, Лука Цуцин...

На припреме је кренуо и везни фудбалер Данило Пантић, који је чекао исход преговора Партизана и његовог клуба, лондонског Челсија, а према последњим информацијама два клуба су се договорила о новој позајмици.

Пажњу на себе скренуо је и робусни нападач Леандре Тавамба који је припремио нови фриз - плетенице.

Одмах по смештању у собе, играчи су имали лагани тренинг.

Црно-бели ће у Птују одиграти пет тест мечева: Хонвед (25. јун), Краковија (27. јун), Ростов (29. јун), Жилина (1. јул) и Зарија (3. јул).

Партизан сезону почиње 12. јула у квалификацијама за Лигу Европе, а ривал ће бити црногорски Рудар из Пљеваља.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар