Partizan u Sloveniji - pojačanje, pobjeda, pa Ptuj!

Fudbaleri Partizana stigli su u Terme Ptuj, gde će do 4. jula imati bazične pripreme za novu sezonu.  Tavambin novi "look" za pripreme.  Fudbaleri Partizana stigli na pripreme u Sloveniju. Đukić poveo 32 igrača, među kojima su i Bambi Tošić i Đorđe Jovanović, za koje postoje interesovanja inostranih klubova.

Fudbal 22.06.2018 | 19:40
Partizan u Sloveniji - pojačanje, pobjeda, pa Ptuj!
Crno-beli su se okupili 11. juna u Beogradu gde su u međuvremenu trenirali u SC Teleoptik u Zemunu.

Trener Miroslav Đukić je na raspolaganju imao više od 30 fudbalera, a u međuvremenu su konkurenciju pojačali Marko Janković, Sejduba Suma i Danilo Pantić, koji su bili odsutni na okupljanju.

Pre puta u Sloveniju su stigla i tri pojačanja – Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš i poslednji Gabrijel Nikolae Enake, Rumun koji je predstavljen dan uoči selidbe u Ptuj.

Bivši igrač ruskog Rubina iz Kazanja je potpisao ugovore na tri godine, a igra na poziciji desnog beka. On je prvi Rumun u Humskoj posle 70 godina.

Partizan je uoči bazičnog dela priprema odigrao i jedan test meč, crno-beli su u utakmici zatvorenoj za javnost sabvladali Mačvu 2:1 u Zemunelu.

Strelci su bili Leandre Tavamba i Armin Đerlek, dok je gol za Šapčane dao Petar Gigić.

Brendiranim autobusom, fudbaleri Partizana stigli su danas u slovenački Ptuj, gde će se do 4. jula pripremati za nastupajuću sezonu i početak u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv pljevaljskog Rudara 12. jula.

Crno-beli će trenirati na terenima Fudbalskog kluba Aluminijum u obliženjem Kidričevu.

Na završni deo pripema u Sloveniji stručni štab je poveo 32 igrača, a među njima su i novajlije - Rikardo Gomeš, Nemanja Nikolić i Gabrijel Enake, ali i fudbaleri za koje postoje interesovanja inostranih klubova, poput Zorana "Bambija" Tošića, mladog napadača Đorđa Jovanovića...

Sa prvim timom je i nekolicina tinejdžera, poput Jovana Kokira, Zlatana Šehovića, desnog beka Jovana Vlalukina, potom momci koji se već mogu smarati prvotimcima Svetozar Marković, Luka Cucin...

Na pripreme je krenuo i vezni fudbaler Danilo Pantić, koji je čekao ishod pregovora Partizana i njegovog kluba, londonskog Čelsija, a prema poslednjim informacijama dva kluba su se dogovorila o novoj pozajmici.

Pažnju na sebe skrenuo je i robusni napadač Leandre Tavamba koji je pripremio novi friz - pletenice.

Odmah po smeštanju u sobe, igrači su imali lagani trening.

Crno-beli će u Ptuju odigrati pet test mečeva: Honved (25. jun), Krakovija (27. jun), Rostov (29. jun), Žilina (1. jul) i Zarija (3. jul).

Partizan sezonu počinje 12. jula u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a rival će biti crnogorski Rudar iz Pljevalja.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar