Јанковић, Здјелар и Николић: ''Дупла круна'' је главни циљ!

Фудбалери Партизана Саша Здјелар, Марко Јанковић и Немања Николић поручили су да је главни циљ у новој сезони освајање "дупле круне".

Фудбал 22.06.2018 | 22:00
Јанковић, Здјелар и Николић: ''Дупла круна'' је главни циљ!
"Креће нова сезона, прошла је била одлична и све мање од тога биће неуспех. Ипак, сада идемо што боље да се спремимо, "дупла круна" је циљ, али је и Европа битна", рекао је Јанковић новинарима у СЦ Телеоптик.

Црногорски репрезентативац признао је да нема превише информација о првом противнику Партизана у квалификацијама за Лигу Европе, иако је Рудар из његове домовине.

"Не знам пуно о Рудару из Пљеваља, знам неке играче површно. Има времена да их изанализирамо. Фаворити смо, али су то најтежи мечеви и треба да се спремимо".

Везиста Саша Здјелар верује у успешну сезону и повратак титуле у Хумску.

"Циљеви су увек исти, "дупла круна", док је Лига Европе постала обавезна. Сада је лаксе, дуже смо на окупу и знамо захтеве тренера Дјукића", рекао је Здјелар, који је рекао да не прати Црвену звезду.

Појачање из суботичког Спартака Немања Николић оптимиста је пред дуел са Рударом.

"Рудар знам, играо сам у Грбљу и упознат сам са екипама из Црне Горе. Заслужују респект, али ми смо Партизан и оптимиста сам", поручио је он.

Николић је уверен да ће моћи да се избори са притиском играња у Партизану и да му у прилагодјавању пуно помаже Дјордје Ивановић, који је зимус исто прешао из Спартака.

"Постоји разлика измедју Спартака и Партизана у раду. Партизан је европски клуб, траже се високи захтеви... Надам се да ћу оправдати очекивања, верујем у "дуплу круну" и групну фазу Лиге Европе", наводи Николић, уз речи да је Рикардо Гомеш одличан играч и да добро сарадјују.

Први меч измедју Рудара и Партизана игра се у Пљевљима 12. јула, док је реванш седам дана касније.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар