РГ: Киша не планира да стане, мечеви помјерени за сутра

Киша је пореметила планове још једном дану Ролан Гароса, па ће сви мечеви који су били у току бити настављени у четвртак.  Надал у проблему, хоће ли му киша помоћи? Шпанац изгубио први сет на Ролан Гаросу од 2015. године!

Тенис 06.06.2018 | 20:40
РГ: Киша не планира да стане, мечеви помјерени за сутра
Када је киша први пут почела да пада, мечеви су прекинути, али после поново настављени, међутим срећа ипак није послужила организаторе и играче.

У тренутку прекида Рафаел Надал губи 1:0 у сетовима од Аргентинца Дијега Шварцмана, али при резултату 5:3 у другом сету сервира за освајање истог.

Још један Аргентинца Хуан Мартин дел Потро води велику борбу у првом сету против Марина Чилића, где је тренутно 5:5 у тај-брејку.

Четвртфинални мечеви Отвореног првенства Француске у тенису два пута су прекинути због кише у Паризу, а организатори су донели одлуку да буду настављени у четвртак у подне.

Бранилац трофеја Рафаел Надал тренутно губи 0:1 у сетовима (4:6) од Дијега Шварцмана, али је после првог прекида успео да од 2:3 у гемовима другог сета дође до 5:3 против Аргентинца, док је у дуелу Хрвата Марина Чилића и Аргентинца Хуана Мартина дел Потра било 5:5 у гемовима првог сета, а после другог прекида је 6:6 и 5:5 у тај-брејку.

Добивши први сет у дуелу са Надалом, Шварцман је прекинуо фантастичан низ Шпанца који је гласио 37 узастопно добијених сетова на Ролан Гаросу! Ово је први пут да му је противник одузео сет од 2015. године!

Видећемо да ли ће одлагање помоћи трофејном тенисеру да се боље концентрише и дође до преокрета...

Први полуфинални пар овогодишњег Ролан Гароса већ је познат, а у њему ће се састати Марко Чекинато из Италије и Доминик Тим из Аустрије.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар