Лига нација: Бразил славио у Краљеву против Срба!

Одбојкаши почели поразом! И то, нажалост, убедљивим.  Српске играче коштао велики број грешака у прва два сета - 0:3.

Остали спортови 25.05.2018 | 22:10
Лига нација: Бразил славио у Краљеву против Срба!
Мушка одбојкашка репрезентација Србије поразом је почела Лигу нација, пошто је у Краљеву изгубила од Бразила.

Српски одбојкаши су поражени 0:3, по сетовима 22:25, 22:25, 24:26.

Наредни ривал нашем тиму биће Немачка, у суботу од 19.00, док ће се у последњем колу првог викенда у недељу у истом термину састати са Италијом.

Селекција Бразила савладала је Србију у Краљеву на старту Лиге нација. Олимпијски шампион из Рија славио је са 3:0 у Краљеву, иако је сам виниш трећег сета обележила контроверза одлука судија, који су при резултату 24:24 у трећем сету поништиле поен Александра Атанасијевића, јер је то био наводно четврти контакт са лоптом селекције Николе Грбића у том нападу. Бразилци су то искористили и одмах искористили меч лопту.

Превише су грешака направили домаћи играчи током прва два сета, када су дозволили противнику да се разигра и стигне до недостижне предости после сат времена игре.

На крају, највише поена у победничком саставу, укупно 17, освојио је сјани Валас де Соуза, док јеМаурисо Боржес освојио 13.

Код домаћина, који је имао фантастичну подршку изузетно бучне Краљевачке публике, највише поена донео је Атанасијевић (15). Ивовић је освојио 11, а Лисинац 10.

Србија већ сутра од 19 часова на истом месту дочекује Немачку (19.00), док ће у недељу противник имати Италија (19.00).

Извор: моззартспорт/Бета

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар