Видео - Серхио Љуљ: Београд, мусака и ракија!

Интересантна анкета међу учесницима Фајнал-фора Евролиге у Београду.  Сви су чули за ракију – ево колико звезде Евролиге знају Београд. . .  Фајнал фор Евролиге је за мање од три дана, што је била прилика и да се играчима Реала, Жалгириса, ЦСКА и Фенербахчеа поставе питања колико познају Београд.

Кошарка 17.05.2018 | 17:30
Видео - Серхио Љуљ: Београд, мусака и ракија!
Фајнал-фор окупиће ове недеље у Београду најбоље европске екипе, међу којима ће неке имати шансу да први пут проведу у главном граду Србије неколико дана.

Поводом предстојећег Ф4 турнира у Штарк арени (18-20. маја), Евролига је зато направила анкету међу учесницима Ф4 о томе колико познају град у који долазе.

Не може се рећи да су дали много тачних одговора, али једно ипак знају - традиционално овдашње пиће, ракију.

Питање колико Београд има становника било је претешко за све анкетиране. Јан Весели, српски зет, био је најближи са одговором од 1,3 милиона, Лука Дончић, Словенац српских корена рекао је 1,1 милион, а Американац Кевин Пангос дао је Београду само 450.000 становника.

На питање о српском националном јелу, Серхио Родригез је само одрично климао главом, а крилни центар Жалгириса Брендон Дејвис рекао је: "Требало би то да знам, јер ми је Васа (Мицић) цимер".

Са друге стране, Серхио Љуљ је и ту показао да је научио неколико ствари играјући са Србима и против њих. "Мусака!", рекао је он, а знао је и одговор на питање "Шта је ракија"?

"То је пиће", рекао је Љуљ кроз осмех, који је наговестио да је Шпанац и пробао ракију.

Серхио Љуљ је мислио да је национално јело Србије мусака, Јан Весели је као "из топа" одговорио да у Београду живи 1.3 милиона људи, а Лука Дончић да се на српском "хелло" каже "здраво".

Серхио Родригес је рекао да Арена прима 20.000 људи, док је крилни центар Жалгириса Брендон Дејвис на питање о националном јелу рекао "требало би да знам, Васа ми је цимер". 

Занимљиво је да су сви мање или више знали шта је ракија. Погледајте снимак.



Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар