Бокан: Будућност и Евролига приближили ставове!

Председник Будућности Драган Бокан рекао је да су клуб и Евролига "приближили ставове" и истакао да је од кључне важности испоштовати стандарде такмичења.  Евролига: Будућност, добро нам дошла! Први човек Евролиге Ђорди Бертомеу на данашњем састанку у Барселони пружио руку председнику КК Будућност Драгану Бокану, уз поздрав: "Добро дошли у Евролигу!"

Кошарка 24.04.2018 | 20:30
Бокан: Будућност и Евролига приближили ставове!
Бокан се у уторак у Барселони сусрео с челницима Евролиге, а како наводи подгорички клуб, први човек Евролиге Дјорди Бертомеу је пружио руку председнику Бокану с речима: "Добродошли у Евролигу".

"Изузетно сам задовољан због тога што су Евролига и Будућност приближили ставове. Челни људи Евролиге на челу са њиховим првим човеком су нашем тиму приближили даље кораке, као и поставили рокове реализације отклањања недостатака СЦ 'Морача'. Одређен је мониторинг тим који ће пратити реализацију на месечном нивоу. За 15 дана ће бити јасно постављена динамика кроз план и програм, с роком реализације до краја августа ове године", рекао је Бокан.

Будућност је освајањем АБА лиге изборила учешће у Евролиги, али су медији писали да црногорски клуб меће моћи да учествује у том такмичењу јер Морача не испуњава услове.

"Од овог тренутка све зависи од нас. Морамо показати високи степен озбиљности у организацији клуба, поставити нови менаџмент који ће на дневном нивоу комуницирати с представницима Евролиге. Од кључне је важности испоштовати стандарде Евролиге, које када је у питању Морача ова институција поставља. Одлучујућа улога у томе припада предузећу Спортски објекти, граду Подгорици и Црној Гори", додао је први човек новог шампиона АБА лиге.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар