Рен - антибиотик из кухиње

Ова биљка је посебно ефикасна ако имате проблема са синусима и запушеним носом када је потребно чешће је конзумирати у свежем стању.

Здравље 24.04.2018 | 09:15
Рен - антибиотик из кухиње
Рен је посебно ефикасан ако имате проблема са синусима и запушеним носом када је потребно чешће га конзумирати у свежем стању. Потребно је очистити комадић рена и жвакати га колико можете да издржите и потом све испољунути.

Мелем за мршављење

Измиксати у апарату за сецкање 125 грама рена. Узети три лимуна, расећи их и извадити семенке из њих па их заједно са кором измиксати и помешати са реном. У ту смесу додати три кашике меда и све добро измешати. Чувати овај мелем у затвореној теглици у фрижидеру. Узимати по једну малу кашику мелема два пута дневно уз оброке. Овај мелем треба пити током три недеље и резултати ће бити видљиви.

Тинктура за превенцију рака

Фино исечене врхове цветова рена растресито ставити у стаклену боцу, али не до самог врха. Прелити стаклени суд домаћом ракијом од шљиве и добро затворити. Оставити да одстоји и из непроцеђене смесе једном дневно узимати по кашику тинктуре разблажену у чаши воде или чаја.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар