Сандерленд за годину дана - од Премијер лиге до Треће лиге!

Клуб није успео да спасе ни некадашњи селектор Велса. . .

Фудбал 22.04.2018 | 10:00
Сандерленд за годину дана - од Премијер лиге до Треће лиге!
Крис Колман је пре две године играо за финале Европског првенства са Велсом, а овог викенда је водио велику битку у Чемпионшипу како би Сандерленд задржао у другом рангу.

И није успео.

Сандерленд ће од наредне сезоне играти у трећој дивизији енглеског фудбала, односно Лиги 1, пошто је данас поражен од директног ривала Бартона, пред својим навијачима, и то головима у 86. и 92. минуту утакмице иако су "црне мачке" водиле од 34. голом Падија Мекнера.

Колманова екипа наставила је тако ужасан низ када игра на свом стадиону пошто има само две победе у последња 22 меча, а сада је закуцана "за дно" Чемпионшипа.

Биће ово друго узастопно испадање Сандерленда у нижи ранг пошто су прошле године, после година чудесног спасавања, испали из Премијер лиге и затим се суочили са великим финансијским проблемима због јаких уговора и крупних трансфера.

Колман је тим преузео у новембру, али није са њима успео да направи икакав помак.

Ово је тек други пут да ће Сандерленд, који постоји већ 138 година, боравити у трећем рангу енглеског фудбала, а Колман ће и наредне године водити клуб и плата му неће бити умањена.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар