Суво Поље: 5 људи повријеђено

Пет људи повријеђено је у саобраћајној незгоди која се догодила у Сувом Пољу, јавља репортер БН телевизије са лица мјеста.

Република Српска 21.04.2018 | 00:11
Суво Поље:  5 људи повријеђено
Незгода се догодила у 22.40х на магистралном путу Бијељина – Угљевик, а у њој је учествовао „голф 4“ и „мазда“. 



Како незванично сазнајемо, четири путника из "голфа" и возач "мазде" су задобили лакше повреде, а колима Хитне помоћи повријеђени су превежени на Ургентни блок бијељинске болнице, гдје је у току дијагностика.



Од силине ударца оба аутомобила су завршила поред пута, јавља репортер БН ТВ.



На аутомобилима је причињена велика материјална штета.  

Увиђај који обављају полицијски службеници је у току, а саобраћај се на овој дионици пута одвија успорено, једном коловозном траком.

(БН телевизија)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Чудо

21.04.2018 08:41

Тај пут је ноћна мора за возаче.Кривине сталне а цијелом дужином иде кроз насеља.Па и 50 на сат је много,јер вреба свашта на сваком метру пута.Марија Терезија је крива сто га је правила.Она је правила и пругу за Мезграју али ми смо то све уништили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

21.04.2018 16:26

Ма цовјеце ниједна саобрацајка се није направила са 50 километара на сат, треба на магистрали , посто је МАГИСТРАЛА подици брзину на 80 , данасња возила су висе него способна да се носе са том брзином, а на 90 нек сијеце возацку на лицу мјеста. Сада имас возаце који возе 50 и један сам од њих, јер ми је возацка зивот а имас друге који се сатрсе да претекну такве, ти јест мене јер они не хају за ограницења, ни казне, и упадају у ризицне ситуације јер хоце браца да претекну по цијену зивота. Камиондзије не хају , ону газе. Цак и возаци аутобуса возе брзе, мали милион пута те људи са својом возњом иза тебе ИЗСИЛЕ да убрзас јер буквално хоце да те згази а нема услова да претекне. То је људи моје искрено искуство и ни мало није добро, на све то додај море купљених возацки, море превисе јаких возила која су дата дјеци и момцима која су силна превисе ( јер не раде ниста и стите их родиљи ) и добијас прилицно зезнут коктел и мало је зртава како се вози. Прелазим у просјеку 32 000 км годисње на локо релацији и знам ста говорим

Name

Смог

21.04.2018 16:41

Брзо се вози ,то нико не спомиње само онако успут. Људи су ко дрогирани мислим ова балавурдија сто не зна ста је ауто и каку је одговорност преузео кад је полозио.