Рез у Звезди: Енис отишао, Човић се вратио!

Велике промене одмах после пораза у финалу АБА лиге! Разматра се и статус Милка Бјелице.

Кошарка 16.04.2018 | 16:45
Рез у Звезди: Енис отишао, Човић се вратио!
Црвена звезда мтс мења тим после неуспеха у АБА лиги, а пред почетак Суперлиге!

Плејмејкер Дилан Енис напустио је клуб кроз "споразумни раскид сарадње",након финала против Будућности, а у екипу се уз Алексу Раданова вратио и Филип Човић, плејмејкер ФМП-а који је црвено-бели дрес носио у сезони 2011/12!

Ту није крај могућим променама, јер је Звезда саопштила и да се воде преговори о статусу Милка Бјелице, једног од лидера екипе с почетка сезоне, који је пред финиш 2017/18 играо све лошије. И он би могао да напусти свој матични клуб!

"Имајући у виду да Милко Бјелица има уговор са клубом до краја сезоне, у току су разговори са њим око његовог статуса у клубу, с обзиром на то да је у последње време неке важне утакмице за клуб одиграо у неочекивано слабој форми", саопштила је Звезда.

Оно што за сада јесте дефинитивно је то да ће Човић бити организатор игре браниоца титуле до краја сезоне, када ће му истећи уговор. Он је у такмичарској 2017/18 предводио ФМП са 15,8 поена и 7,5 асистенција по мечу.

"Нема великих речи, али ни пуно времена за адаптацију, јер Суперлига почиње већ за два дана. Од претходног одласка прошао сам пуно тога, много сам искуснији и зато могу да кажем да је ово велика част за мене и да сматрам да могу да помогнем тиму Црвене звезде мтс. На мени је да радим напорно и да се што пре привикнм на нове саиграче и игру екипе. Знам практично све играче у овом тиму и верујем да ће ми због тога бити потребно и мање времена да се у потпуности уклопим у нови систем", изјавио је Филип Човић, син председника клуба Небојше Човића.

Он и Раданов имаће нови деби у Звездином дресу у среду у 18 часова, када ће црвено-бели у "Пиониру" играти против Младости, у првом колу Суперлиге.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дире Страитс

16.04.2018 14:58

Како каже наш народ: Исто ср... , само друго паковање.

ОДГОВОРИТЕ