Ленард би могао код Теодосића у Лос Анђелес?!

Звезда Сан Антонио Спарса Кавај Ленард није био на првој утакмици плеј-офа против Голден Стејта па су се опет појачале спекулације о одласку из Тексаса.

Кошарка 18.04.2018 | 13:30
Ленард би могао код Теодосића у Лос Анђелес?!
Ленард је пропустио скоро целу сезону због повреде квадрицепса, већ недељама се не зна у ком је стању његова повреда, па је тим знатно слабији него лани.

"УСА Тодаy" пише да овакву конфузију планирају да искористе Лос Анђелес Клиперси који су наводно спремни да се одрекну два пика прве рунде драфта ове године и играча које Грег Поповић жели.

Пау Гасол је пре утакмице са "Ратницима" (113:92 за ГСW) рекао да Ленарда нису видели недељама, а "Канџа" није био ни на самом мечу. Поређења ради, Стеф Кари је повређен али је поред терена све време бодрио своје саиграче из Вориорса. 

Ленард је одрастао у долини Морено, на колеџ је ишао у Сан Дијегу, а познато је да је један од омиљених играча саветника Клиперса Џерија Веста. 

Спарси су прошле године претили да ће показати Голден Стејту како се игра кошарка у плеј-офу, али се Ленард повредио нагазивши на ногу Зазе Пачулије и од тада у Тексасу више ништа није исто. 

Уколико се информације УСА Тодаy испоставе тачним, тек би после јунског драфта могло да дође до великих промена и у Лос Анђелесу, али и у Сан Антонију.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар