Ко је човјек X који је одрадио посао?

Сада је већ сасвим очигледно да све доказе о овом нечасном чину као и убице штити неко из врха МУП-а близак властима, или и сам припадник власти у Републици Српској. Несрећним родитељима Давида Драгичевића многи су понудили раме за плакање и помоћ у истрази, један од њих је и Милорад Додик предсједник Републике Српске.

Република Српска 10.04.2018 | 09:00
Ко је човјек X који је одрадио посао?
Његово присуство као и у много ранијих случајева само је замазивање очију јавности и у циљу је смиривања ситуације, народних немира и ништа друго.

Јер да су којим случајем Давидови родитељи на тргу Крајине у Бањалуци сами стајали тражећи правду за своје убијено дијете, да нису имали масу људи иза себе, Милорад Додик сасвим сигурно никада не би дошао!

Ово је само разлог више да имамо право сумњати у његове часне и људске намјере, сигурно их није било. А да је тако, говори и чињеница да је на свјетлост дана испливао снимак са његовим најблаже речено грубим оцјенама у вези истраге о убиству овога младића, гдје је у свом уиграном маниру најгрубље опсовао све, па и Бога, са питањем “шта више хоће Давидови родитељи”, јер њему очигледно није јасно да они нису изгубили неког кућног љубимца, већ рођено дијете, и да желе само правду и праведну казну за убице!



Дакле, само у свом личном циљу, а видно због “гашења пожара” на тргу Крајине он је понудио своју “помоћ”, тако да смо сасвим сигурни да се послије његовог доласка убице осјећају још слободније него раније.

Поставља се питање: Ко је Додика приближио породици Драгичевић??

Упућени извори тврде да је кључну улогу одиграо Игор Гајић, пријатељима познатији под надимком Фрљо.

Гајић је данима виђан у најближем окружењу Давидових родитеља, био је присутан на сваком скупу за подршку у тражењу правде за убијеног младића.

Свјестан у којем правцу иде окупљање толике масе људи и да би то могло прерасти у неконтролисан бунт против институција система које не раде посао у разоткривању починилаца злочина што би могло резултирати и самим тражењем оставки кључних људи из врха власти, Гајић је осјетио повољан тренутак да у игру убаци и Милорада Додика.



Сигурни смо да то вјероватно није била идеја самог Игора Гајића већ да је у све то уплетена мрежа кључних чинилаца власти, а да је Гајић био само извршитељ задатка и ништа више од тога.

Ко је заправо Игор Гајић???

Игор Гајић је бивши директор и власник угашеног магазина “НОВИ РЕПОРТЕР” из Бањалуке. Након што је потрошио стотине хиљада марака донација владе Републике Српске које никад није оправдао ни било коме за то одговарао, а новинарима који су без посла завршили на улици остао дужан најмање пет плата, Игор Гајић напрасно добија посао у Влади Републике Српске и постаје шеф кабинета министарке трговине и туризма Маиде Ибришагић-Хрстић.

Битно је истаћи да је његов магазин Нови репортер годинама био на врху приоритета за донације Владе Републике Српске, али је и упрокос томе угашен.

Игора Гајића многи како тврде с` правом сматрају за једног од првих људи који су се приклонили или како кажу “продали” режиму, па у знак захвалности или због обавеза које му се налажу он је увијек тај који је спреман за интересе људи из врха власти одрадити све постављене му задатке.

Наши извори сумњају да је поменути Гајић с` обзиром да се годинама врло вјешто бавио новинарством сасвим сигурно понудио услуге и те врсте као што је и писмо јавности.



Како год било, једно је сигурно, Давидове убице још нису пронађене и даље се тражи ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

Од тражења правде не смијемо одустати колико год се нудили да “помогну” и “гасе пожар” народ мора истрајати, останемо ли сада нијеми и глуви на све што нам се догађа, будемо ли незаинтересовани или случајно посустанемо, знајте да смо вјероватно и своју и другу дјецу осудили на страх, репресију или не дај боже нову смрт!

Ако убицама опростимо или их пустимо без казне, они ће се поново вратити по нову жртву!

Да подсјетимо: Давид Драгичевић сахрањен је у суботу 7 априла.

Многобројна родбина, пријатељи и неколико стотина грађана Бањалуке као и оних који су дошли из осталих крајева Републике Српске одали су посљедњу пошту овом убијеном младићу.

Давиде Драгичевићу, нека ти је лака ова наша црна земља пуна зла и препуна неправде. Почивај у миру! Давидивим убицама, ко год да су, (а сазнаће се), колико год да имају мањка исте, савјест никада неће бити чиста!

Они ће живјети у вјечном страху од народне, и од најгоре Божије правде, Бог све зна, он не прашта!

Покрет "Трећи блок"

Коментари / 60

Оставите коментар
Name

10.04.2018 07:07

Када неко из власти или близак власти изврси егзикуцију нема ту истраге то је форма ради сустина остаје скривена као и сам изврсилац или налогодавац али врх мупа мора да да оставке јел нису дорасли задатку који обављају то је неминовно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

10.04.2018 07:31

Ре за коментар бр 1 како це врх мупа да да оставку ко це да затрази а ко це да скрива сва досадасња убиства под сумњивим околностима и недај бозе будуца

Name

Мм

10.04.2018 07:34

Какве власти ста писете висе. ја никако не разумијем засто петљате власт,а највеци представник власти и свих институција је стално код породице,па и на сахрани. и родитељи му ниједно ниста нису приговорили да власт коју он води није уредна,и засто онда ви нападате на власт,када родитељи вјерују у искреност и част председника,и власти коју исти води...

Name

ВРС-РВИ

10.04.2018 07:37

Ова багра ако се нескине сада у октобру, са власти постеном народу овдје мијеста нема!!! Дали су ови који гласају за ову власт свијесни ста раде постеном народу којем је ова власт нанијела висе зла него Алилија од 92 до 95

Name

Н.Н.

10.04.2018 07:45

ОКУПЉАЊА НЕЋЕ ВРАТИТИ ДАВИДА ИЗ ЗЕМЉЕ, АЛИ САЧУВАТ ЋЕМО ОСТАЛЕ ДАВИДОВЕ ВРШЊАКЕ.СПЕКУЛАЦИЈЕ И НАГАЂАЊА СУ ВРЛО ОПАСНА СТВАР.МЕЂУТИМ, МУП РС ДАЈЕ ВЕЛИКИ ПРОСТОР ЗА НАГАЂАЊА И СУМЊУ ДА ИМ ЈЕ СЛУЧАЈ ПОЗНАТ.ОКУПЉАТ СЕ МОРА И ПРОСИРИТИ НА ДРУГЕ ГРАДОВЕ ЈЕР ЛУКАЧ МОРА СХВАТИТИ ДА КОГА НЕМА НА ФУНКЦИЈИ БЕЗ ЊЕГА СЕ МОЖЕ.ШТА ЈЕ МУП РС?ЛЕГАЛНА ПОЛИЦИЈА СНСД. ДОСТА ВИСЕ АМАТЕРА И ЛИЦЕМЈЕРА

Name

Предсједник Пинокијо

10.04.2018 07:49

СДС и остатак опозиције у Српској имају своје мане, али ко у октобру не гласа ПРОТИВ бахатог Пинокија и његове проклете мафије, тај онда мора да ћути када му се дјеца построје пред неку страну амбасаду, када буду гледала како се припадници мафије богате, када буду слушали и гледали како пљују по народу, када им буду одузимали земљу (као што је то случај са Вулићима), када мафија заташкава злочине које су починили њени припадници (случајеви Николе Ђуровића и Давида Драгичевића).

Name

Тацно

10.04.2018 08:01

А они који говоре-немојте изаци на изборе, или понистите листице или сви су исти или да избора нема- РАДЕ У КОРИСТ ПОСТОЈЕЦЕГ СТАЊА! Па ако вам је добро,онда ниста.

Name

Ста Реци,

10.04.2018 09:56

Све банда до банде.

Name

БАЊАЛУЧАНИН

10.04.2018 09:57

Сви гледају овог човјека и питају се зашто ће он овдје, није му ту мјесто види и он сам. Фаца нам је позната, негдје испод шатора са микрофоном илилилили, као да се боји нечега, ил народа што буљи у њега.

Name

Е

10.04.2018 17:02

Бозе драги ста све дрзис? неказње убицре, криминалце сто кофером пара могу све затаскати.

Name

Мајор

10.04.2018 07:18

Где му је Невенка

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

11.04.2018 05:08

На царини

Name

Зло на све стране

10.04.2018 07:32

Драги Давиде, дијете мило, одмори се јер си мученик, сахрањен уочи Васкрса. Шта си ти, још дијете, могао учинити овим да те тако муче, убију? Сваки напис о теби читам са великим болом и огромном тугом у срцу, јер смо дакле дошли до нивоа да је зло и неправда гдје се год човјек окрене. Свако себи даје за право да кажњава неистомишљеника, да му апсолутно одреди судбину. За то вријеме власт шути, све је лицемјерно. Нека драги Бог, јер је он једина истина, подари снагу твојој породици да презивљавају овакав страшни бол. Нека ти је лака земља, андјеле невини, одмори се од овог зла и почивај у миру...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леа

12.04.2018 05:52

Плачем на свако слово о убијеном, Давиду..., слажем се с Вама. Почивај у миру, дијете драго. Дај Боже снаге родитељима да издрже. Нека ти је лака црна земља.

Name

Бивши читалац Репортера

10.04.2018 07:37

Једно вријеме је репортер био инрересантан лист, оријентисн критички према власти, без обзира ко је би од партија или политичара. међутим, у неформалним круговима се могло сазнати да је Гајић радио на клсичном функционисању таблоида заснованим на класичном изнуђивању од појединаца и разноразних група и организација. Мом познануику се једном приликом лично жалио Драган Калинић , пресједник Скупштине РС да од гајића не може жив остати. Тражио је од њега да му да одређену своту новца или ће га стално блатити у Репортеру. не знам како је завршила та епизода са Калинићем али знам како је са Додиком. Сјећем се да је у једном броју Репортера (пре десетак година) било неколико чланака у којима је Гајић тешко облатио и оптужио Милорада Додика за разне ствари. Већ од следећег броја Репортер је стално афирмативно са поно хвалоспјева писао о Додику, СНСДу и цијелој власти. Може се наслутити крајњи исход ове приче. Од тада сам престао читати Репортер. Уствари, Нови Репортер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.04.2018 08:00

Била је интересантана и АТВ док је Антон Касиповић за вријеме министаровања пресветом и културом није исплатио 500000 км,а 500000 км је исплатио са буџета и сад се појавио онај Станковић као власник,знаци нашим парама купују властите критичаре и на крају њихова гласила оду у Додикове руке...

Name

Игор

10.04.2018 08:04

Епизода је заврсена тако да је Гајиц попио све паре . хахахаха Гајиц је капитен екипе јазаваца најнизих дупе-лизача.

Name

Бањалука

10.04.2018 08:23

Па Репортер је имао само рекламе Пољоекспорта ( Пухалац) , Интеграл ( Станковиц) , Нискограња ( Ћубиц) и нека Министарства, агенције . Па о коме другом да писе позитивно ? Ста це да буде АТВ ? Мала сеоска негледана, навијацка телевизија која да ови напусте власт мозе да стави кљуц у браву .

Name

Ре

10.04.2018 07:38

Око ових јадних људи се поцели скупљат лесинари користе то сто су у залости па њима манипулису. Мени је од поцетка било цудни њихово понасање, прво дизу бунт па га они стисају. Те бране свакога, кога народ који је на њихову страну, нападне. А то вјероватно јадни свима би да удовоље јер лесинари ститеци своје интересе им пуне главу. Они би најсретнији били да их убиједе да се Давид убио а пре тога је пар пута главом лупио од асфалт. Треба тога цовјека неко натјерат од њих, тог пропалог директора Додиковог узданика. Оцито се ту несто много горе десило несто цим се толико сви ангазовали око затаскавања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

10.04.2018 08:41

Мозда не би било лосе за сваки слуцај прегледати снимке надзорних камера из ЦСБ Бањалука од тог датума!?

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

10.04.2018 07:44

БАЊАЛУКО ПРОГОВОРИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

10.04.2018 08:33

Бањалука нема снаге . На залост Бањалука је град пензионера и студената . Студената који су се скупили из цитаве Републике са зељом да се уцлане у секту и сутра добију посао за 1000 марака . Студената од којих би вецина за "хиљадарку" и ситне бенифиције изврсавала сва наредјења. Продали су бањалуцани одавно вјеру за вецеру и то јефтину - пастета ! 98-е након доста мањег инцидента у Дворани Борик народ је рекао ста мисли о Милораду . Изгледа да је једино Милорад схватио поенту и купио све сто се могло купити , зацепио сваку рупу. Овај Гајиц коста фласу ракије и мало мезе и тако даље ...

Name

коле

10.04.2018 08:04

и...ста сад? заврсило се ово,цега ли це те се сад "прихватити"?..Море,фатајте се посла лезилебовици..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.04.2018 09:52

Којег посла земљаче родјени? Дје има посла?

Name

Теби коле

11.04.2018 18:32

Јадниче гољо, за шта си се ти ухватио и шта држиш кад ти смета да поред тебе и други пишу!

Name

борац

10.04.2018 08:12

А сами смо себи изабрали мафију ста сад тразимо правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

10.04.2018 08:18

Слуцај никад неце бити ријесен јер је оцигледно да то нема ко да уради. Једна реценица све говори : " Ј... те Бог ста хоце ти род'тељи ми смо доовели струцњака са ВМА , у поо ноћи га дигл' . Мозда народ није ни заслузио боље, 300 000 пунољетних људи је дало глас феудалцима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

велицанствени

10.04.2018 08:28

То је онај сто носи свилени гајтан са босвора из бања луке

ОДГОВОРИТЕ
Name

изврситељ

10.04.2018 08:30

То је онај главосек али стварно незнам стаби оно дјете са невиним погледо било криво недјелује даје било уплетено у неки криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццк

10.04.2018 08:31

Кладим се у 100 000 еура да це 90 % овога народа сто је било на сахрани и долази на трг ,гласати за СНСД .!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синнy Боy

10.04.2018 09:52

Ниси управу. Него они уопште неће изаћи на изборе. али то је нека друга тема.

Name

све се памти

10.04.2018 08:32

Пред оне изборе у Србији кад је СНС побиједио Тадића Игор Гајић се у Репортеру спрдао са СНС-ом: Николић је био Његова висост бр.1., Вучић - Алан Форд,итд. А све у карикатури. По чијем налогу и интересу - за претпоставити. А данас се трчи за Вучићем. А и Вучић није злопамтило. Даје милионе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан дупелизац

10.04.2018 08:42

Ови сто бране власт у комнтарима и како казу какве власт има везе су коефицијента интелигенције на нивоу инбецила.Такви има доста,добили су цланске карте партије и мисле да су неко и несто.Наравно да има,наравно да стите некога али су и то траљаво одрадили у паници па је све прозирно и дрско.Кад неко казе политизује се несреца породице,ако це имати циљ политизација,нека се политизује,ако це испливати имена актера,сродства са онима који их стите,па нека се политизује,сто да не.Циљ мота бити један,то је ИСТИНА!!!Да видимо до које границе смо дотакли дно као друство,да видимо ста моземо оцекивати за насу дјецу у будуцности.Ко је опљацкао блиндирано возило наорузани до зуба?-Специјалне снаге МУПа! Ко је организовао дилере у БЛ прије двије године?Инспектори за сузбијање продаје дроге,висе њих ! Ко је ститио зеленасе,инсоектори опет ! И тако,слуцај за слуцајем !

ОДГОВОРИТЕ
Name

и тд

10.04.2018 09:29

Ко премлацује дјецу ...,ко је убио Давида...

Name

сале словенац

10.04.2018 08:58

Немојте ми дирати Игора. Децко је РВИ пао са транспортера па му исти пресао преко ноге. Одликовао га лицно и персонално психијатар Карадзиц. Горе споменута особа је заслузна за развој независног новинарства на овим просторима а ментор му је био покојни Пера из Зице у Србији који је продавао јаја на Зеленом Венцу у Београду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

10.04.2018 11:12

Хахахахахахх Управо тако . И када га је пријатељ питао засто је сад са овим профитерима и издајицама рекао је немам ста да једем , ни ја и дјеца . Није рекао немам ста да пијем а вјероватно је мислио . хахаххаахах То је основни разлог , Додик је купио сваког цовјека , увукао се у све поре и сад ради ста хоце. Робови могу само да раде и цуте .

Name

Незнанац

10.04.2018 09:46

Сасвим је могуце да је Додиков приватни новинар и потрцко по налогу, одрадио то приблизавање Баје породици покојника. Али, с Бајине лијеве стране је јос један лик који је то могао урадити. Комсија Двидових родитеља с Лауша Саво Антониц новопецени богатас и отац оног дерлета сто је недавно ломило у једном јахоринском хотелу. А други син му је одборник у БЛ. Елем Саво је Бајин дузник јер његов богатаски успон има везе са Бајиним доласком на власт 2006. Вјерујем да и с те стране има приблизавања. Цак оних 100.000 сто је нудила породица Драгицевиц за информације о убицама, мозда потицу из црног фонда Бајиних тајкуна а тај прљави новац је великодусно понудјен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре незнанац

11.04.2018 18:05

Мафијаши не дају, они отимају. Награду је понудила породица са мајчине стране од ДД кони су веома имућни, али се не експонирају

Name

Лео

10.04.2018 10:12

Ма ко год додје на власт,нема народу помоци,све је то сљам до сљама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Сини боy

10.04.2018 10:18

У праву си..Рећи ће да су сви исти и да немају за кога гласати а што у суштини одговара СНСД и великом водји њиховом!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борик

10.04.2018 10:26

Сто од овог пјандуре правите неку фацу па лик бзнацајан обицни пјанац пропалица дузан дзави пореза бог зна али доце све на своје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Академски грађанин

10.04.2018 12:20

Јел теби криво што ниси фаца и што не стојиш крај Миле ? Само пљујете, да се није појавио неко са улогом Игора Гајица опет би се нашли критиковати зашто није и зашто нико ко стварно може помоћи није уз Давора ? Лично сам упућен у ток истраге и дешавања, у породичне односе и читаву ситуацију. Овај човјек је Даворов пријатељ и саборац, ратни војни инвалид, одликован . Од првог дана је ту као пријатељ, а ви сте се као лешинари нашли пласирати овакве глупости као атракцију и актуелност ? Срамота српског новинарства на шта сте спали и на какве изворе се позивате. Једна велика неистина , огријешили сте се и о Давора а богами и Игора.

Name

Бањалуцанин

10.04.2018 13:00

Али баас, цовјека нема годинама у јавности, појави се на сахрани и на тргу као мнооги други и одмах се накаце на њега. Фаца овог града само су потврдили, свако кога је Гајиц нацепио протеклих година једва је доцекао и након толико година да се мало истресе, користеци овако узасну ситуацију, само залити народ, цак се и не љутити.

Name

брко

10.04.2018 13:05

Ово је дно дна! Престаните више са манипулацијама. Игор Гајић је један од најближих пријатеља Давидовог оца, Давора Драгичевића...Били су заједно на ратишту...Не плетите више теорије завјере и не користите људску муку ради ситног политичког шићара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

10.04.2018 20:25

Мозете објавити свилене гајтане а мојих пет позитивних не, хајде квази новинари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФРЉО

10.04.2018 21:58

Коме та пијаница мозе бити пријатељ,мислим на Игора Гајица. То је мозда и прва продана дуса резиму !

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

11.04.2018 07:34

Лако је за некога говорити да је пијаница и продана душа, док се кријеш иза надимнка на интернету. Када већ тако добро познајеш Игора Гајића, па знаш да никоме не може бити пријатељ питам се смијеш ли у ишта од овога у лице да му кажеш?

Name

Френд

11.04.2018 07:50

А јооој јаднице малецко, па ти би убио за секунд Игорове пазње цим толико упорно остављас коменаре као да га спустис несто а пред њим би плакао. Не брини мицо средицемо да и ти мало поприцас са њим немој да се сикирас толико и размисљас о њему, имаце твој зивот смисла вјеруј у себе

Name

Тео

11.04.2018 08:04

Хахахаха, буквално замишља Игора у слоw мотиону док у позадини свира Мy хеарт wилл го он! П.С. Слоw мотион је успорено кретање, пошто сумњам да знаш енглески.

Name

Френд

11.04.2018 08:57

Па даа, углавном су коментари против власти итд а један упорно, мозда два лика максимално, Игор па Игор и тако јадни цекају, напису и то их цини срецнима. Па бас ми је зао, ето искрено, бас је то тузно. Написи име и презиме да ти махне некада да имас о цему прицати а ако то уради у јавности мозда цак и ти будес имао пријатеља као сто их Игор има , добар је цовјек није му проблем вјеруј.

Name

ФРЉО

11.04.2018 22:37

Једина зеља ми је да станем уз главног бају,макар и на некој сахрани,само тада би открио идентитет,поздрав Игоре ;)

Name

Френд

12.04.2018 14:08

Да би те ико препознао, ипак мораш нешто да постигнеш у животу. Овако си само тип који прозива човјека што је отишао да искаже поштовање на сахрани.

Name

Додик

11.04.2018 07:20

Идемо миле до побједе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

11.04.2018 13:28

А шта ћемо са информацијом која се појавила у јавности да режим спрема лажног убицу Давида Драгичевића?! МУП ЋУТИ, НИКО СЕ НЕ ЈАВЉА, СРАМОТА!!! Што је први знак да је то истина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леа

12.04.2018 05:56

Лако могуће...... Исто , као са убијеном пјевачицом из Србије

Name

Сале

11.04.2018 19:56

У овој нашој земљи очигледно је систем заказао, а нажалост заказао је још од 92 године, нема одговорности, барем за вишу касту, да не кажем владајућу, појединци окушавају да се боре, ала дон кихот и вјетрењаче, медјутим све то није држава, држава мора да има легални систем у што измедју осталог спада и фактор одговорност, па тако и у овом случају, нажалост, али бојим се да ће ових ситуација бити све више

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

11.04.2018 21:33

Никаква Правда ни закон осим мотке и виле без тога ниста нема то мора бити јасно свима данас један сутра други И нигдје краја нема закона док је Ронхил и братија слободни само слобода долази када они буду у прдекани дозивотно и јарам долази сврата другације ниста па из воли народе бирај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сибин

12.04.2018 01:57

УПРАВО ДОБРО РЕЧЕНО!

Name

Галеб

11.04.2018 22:26

Па у Ронхиловом окрузењу су сами криминалци постен цовјек неце близу таквих никада

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

29.01.2019 13:09

У овом видеу Игор Гајиц објасњава како су сверцовали са Армијом БиХ у Бихацу, па сад видите како и на који нацин он добро котира у Влади РС. поциње од 4,09 мин. хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=АНМ5бууи1л4

ОДГОВОРИТЕ