"Змајеви" скоро комплетни: Још Кодро и Колашинац!

У хотел "Картун" у Разграду стигли су сви фудбалски репрезентативци Босне и Херцеговине изузев Кенана Кодра и Сеада Колашинца.

Фудбал 20.03.2018 | 18:45
"Змајеви" скоро комплетни: Још Кодро и Колашинац!
Кодро се саиграчима из националног тима БиХ треба придружити касније вечерас, док ће Колашинац у Бугарску допутовати у сриједу.

Поред оних који су у Разграду на прозивку репрезентативаца током дана стигли су и капитен Един Џеко, Ибрахим Шехић, Ервин Зукановић, Миралем Пјанић, Тони Шуњић, Самир Мемишевић, Ермин Бичакчић, Мухамед Бешић, Харис Медуњанин, Харис Дуљевић, Смаил Превљак, Огњен Врањеш, Един Вишћа, Дени Милошевић, Гојко Цимирот и Риад Бајић.

Ради лоших временских услова, али и умора играча усљед путовања до Разграда селектор "змајева" Роберт Просинечки одлучио је да откаже вечерашњи тренинг, који се требао одржати у Тренинг центру Лудогореца.

Први тренинг уочи пријатељске утакмице са Бугарском "змајеви" ће имати у сриједу од 19 сати у Тренинг центру Лудогореца.

До утакмице с Бугарима тренираће и у четвртак од 17 сати на "Лудогорец Арени", стадиону у Разграду капацитета 9.000 мјеста, на којем ће у петак, 23. марта, од 19 сати "балкански пријатељски дерби" бити и одигран.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ху

20.03.2018 19:33

Сретно змајеви.Поносимо се свама.

ОДГОВОРИТЕ