Пријовић о хаосу у Солуну: Судија је главни кривац!

Александар Пријовић, фудбалер ПАОК, на Инстаграм профилу огласио се поводом инцидента у Солуну због којег је прекинут шампионат у Грчкој.

Фудбал 19.03.2018 | 23:40
Пријовић о хаосу у Солуну: Судија је главни кривац!
Репрезентативац Србије игра ове сезоне одлично за грчки тим који се налази на другом месту са само два мање од љутог ривала АЕК.

Управо на њиховом мечу, који је могао да умногоме одлучи даљи ток шампионата, десио се велики инцидент због којег је дан касније супендовано првенство.

Судија је прво признао гол Вареле у 90, а потом је после неколико минута због офсајда поништио погодак који би вероватно донео сва три бода клубу из Солуна.

Уследио је велики протест домаћих играча, а кап која је прелила чашу био је потез власника ПАОК Ивана Савидиса који је "улетео" на терен и претио смрћу главом арбитру. Уз то, Савидис је око струка носио опасач са пиштољем...

Пријовић је на Инстаграм профилу написао следеће:

"Како је могуће признати гол и поништити га после пет минута због офсајда? Да ли судија мисли да је измислио фудбал? Мислим да би ВАР морао одмах да се уведе у грчки фудбал, а ПАОК је то и затражио. Које право има судија да промени одлуку три пута? Можда он мисли да не мора да поштује правила уопште!

Судија је једини разлог онога шта се десило на терену и он мора да преузме одговорност! Ниједан играч ПАОК и АЕК није био у опасности или се осећао уплашено ни у једном тренутку! Сигуран сам да су желели да се утакмица заврши, али им је неко рекао да се не врате на терен.

Хајде да резултат меча буде одлучен на терену и да бољи победи! То је поента фудбалу, у супротном сви смо на губитку", написао је Пријовић на Инстаграм профилу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар