Шуман након одлуке ЕХФ: Страшно и жалосно!

Селектор рукометних "змајева" разочаран одлуком Европске рукометне федерације да Швајцарску "прогура" у бараж за Свјетско првенство.

Остали спортови 16.03.2018 | 11:30
Шуман након одлуке ЕХФ: Страшно и жалосно!
Иако Босна и Херцеговина има рок за нову жалбу 21 дан, све је извјесније да рукометни "змајеви" неће видјети бараж за Свјетско првенство.

Одлуком ЕХФ-а да одбије жалбу БиХ, Швајцарска је заказала доигравање са Норвешком, што је разочарало бх. селектора Билала Шумана.

"Ово је жалосно. Жао ми је нас, играча посебно. Трудимо се, боримо се, радимо, направимо нешто у немогућим условима и ево шта добијемо. Шокиран сам и тужан. Тужно је послије свега што смо направили. Радимо, боримо се, из ничега покушаваш нешто да створиш онда се деси ово. Остао сам без ријечи", рекао је Шуман за за "Ослобођење".

Подсјетимо, на спорном мечу Томислав Нуић нашао се у саставу БиХ иако није био уведен у записник, због чега је ЕХФ одлучио да утакмицу региструје службеним резултатом 10:0, самим тим и "погура" Швајцарце у бараж.

"Имамо 21 дан за жалбу, треба ићи до краја, али очито да се не ради по правилима. Тај делегат Репеншек нама је говорио да се не бринемо да ће све бити уреду, али испаде сасвим другачије испаде наша грешка", додао је селектор "змајева".

БиХ ће, извјесно се, упутити нову жалбу Арбитражном суду ЕХФ, али тешко је очекивати да ће коначна одлука ићи у корист бх. селекције.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар