Тае Бо тренинг од кога морате имати резултате

Ако желите тренинг за цијело тијело, онда је Тае Бо одличан избор за вас. Практиковање Тае Бо-а треба да буде дио ваше физичке активности ако волите ритмична кретања на аеробику, али желите интензивнији тренинг. То су динамичне вјежбе које ће учврстити ваше тијело, дефинисати ваше мишиће и дати вам потребну енергију.

Здравље 09.03.2018 | 16:18
Тае Бо тренинг од кога морате имати резултате
Настао у креацији седмороструког свјетског првака борилачких вјештина Билија Бленкса , Тае Бо је мјешавина властите снаге, умијећа самоодбране, плеса и бокса у комбинацији са добром музиком. Већ осамнаест година Вера Вујиновић, тада инструктор аеробика открила је његову магичну страну И опредијелила се да то буде њен начин живота.

Колико је добар за тијело, а самим тим И за боље самопоуздање показује пуна сала вјежбача, од којих су неке због сјајних резултата које су постигле, на недавној прослави пунољетства клуба добиле И вриједне награде, што је како кажу послужило као додатан мотив да наставе даље.

Важно је напоменути да ће вам Тае Бо пружити све оно што се од њега очекујете.Неки тврде да су осјетили  да им се тијело мијења још од првог тренинга, а видљиве резултате биљеже од трећег. Код других, резултати су видљиви послије неколико недјеља. Свако је другачији и резултати  варирају, али можете бити сигурни да ће доћи.

Иако је свима најчешћи изговор за вјежбање мањак времена, онолико колико имате искористите на најбољи И најпаметнији начин, а можда је управо Тае Бо рјешење за вас.


БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар