Бањалучка пивара уз "Фестивал 84“

Преко 50 сати најбоље зимске журке уз „Нектар“ пиво.

Република Српска 08.03.2018 | 11:41
Бањалучка пивара уз "Фестивал 84“
Бањалучка пивара са својим најпознатијим брендом „Нектар“ пивом, стала је иза још једног музичког догађаја, "Фестивала 84“, чије премијерно издање очекујемо у периоду од 15. до 18. марта 2018. године на Јахорини.

Организатор јединственог фестивалског зимовања је ЕXИТ тим који најављује преко педесет сати непрекидне журке на укупно пет дневних и ноћних бина распоређених на неколико локација Олимпијског центра Јахорина.

“Велико нам је задовољство што смо у прилици да подржимо "Фестивал  84“, за који се надамо да ће у наредним годинама постати традиционалан. У прилог томе говори чињеница да ЕXИТ тим већ од прве године на олимпијску љепотицу доводи нека од најактуелнијих свјетских звијезда уз водећа регионална и домаћа имена. Подршком овом догађају омогућићемо љубитељима Нектар пива да на најбољој зимској забави уживају уз своје омиљено пиво “, изјавила је ПР менаџер Бањалучке пиваре Милка Станивуковић.

Она је указала на значај оваквог музичког догађаја који представља одличан начин промоције Јахорине, зимског туризма и домаћих компанија, попут Бањалучке пиваре.

"Фестивал 84 је најмлађи у нашој великој Еxитовој фестивалској породици и особито нам је драго што сезону у 2018. отварамо баш на олимпијској Јахорини, уз подршку Бањалучке пиваре као партнера фестивала" изјавила је Бојана Козомора, ПР менаџер ЕXИТ фестивала.

На главној фестивалској бини, „Олyмпиц Маин Стаге“, наступаће нека од највећих имена свјетске електронске сцене, као што су Сигма, Асиан Дуб Фоундатион, Јорис Воорн, Умек, Бурак Yетер, Филатов & Карас, Махмут Орхан, Патрице Баумел, али и регионалне звијезде попут Бад Цопy, Форест Пеопле, Франкие, Контра & Индиго, Хелем Нејсе, Ван Гогх, Зли Јаy и Јунг Б.

„Бањалучка пивара припрема и бројна изненађења свим посјетиоциома "Фестивала 84“, јер уз најбоље пиво желимо да заједно са ЕXИТ тимом, бројним свјетским, регоналним и домаћим извођачима приредимо забаву за памћење“, додала је Станивуковићева и позвала посјетиоце да учествују у занимљивим активацијама на неком од „Нектар“ цорнер-а "Фестивала 84“, али и да буду уз „Нектар“ странице на друштвеним мрежама.

"Фестивал 84“ биће отворен дневним партијем у четвртак, 15. марта, а наредног дана почиње права олимпијска журка која ће трајати све до недјеље 18. марта. Дневне журке одржаваће се на ски стазама, а током ноћи у монтажном објекту испред Хотела „Бистрица“, али и другим затвореним локацијама.

Последњи дан биће резервисан за журку затварања, са којом ће уједно и званично бити затворена зимска сезона у Олимпијском центру Јахорина.

Промо журка “Фестивала 84”, у сарадњи са Бањалучком пиваром и клубом “Руди”, одржаће се 9. марта 2018. године. Више о "Фестивалу 84“ можете пронаћи на званичној страници фестивала, као и на Фацебоок фан паге-у Нектар пива, саопштено је из Бањалучке пиваре.

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар