Партизан са Барселонетом игра важан меч у ЛШ

Ватерполисти Партизана састаће се у среду са Барселонетом у деветом колу Лиге шампиона, у ком ће покушати да стекну ново искуство.

Остали спортови 28.02.2018 | 09:30
Партизан са Барселонетом игра важан меч у ЛШ
"Покушаћемо да играмо на високом нивоу од почетка до краја. Немамо шта да изгубимо. Барселонета је фаворит. Утакмица је важна за нас да научимо и спремимо се за оне у регионалној лиги", рекао је тренер црно-белих Стефан Ћирић у најави утакмице.

Партизан је последњи на табели Групе А Лиге шампиона са осам пораза, док Барселонета заузима треће место са 15 бодова, односно четири тријумфа, три нерешена резултата и једним поразом.

"Прва утакмица против Барселонете је била наша најгора ове сезоне. Ништа није било добро у том сусрету. Мораћемо да играмо боље. Наш млади тим је показао потенцијал у неколико тешких утакмица ове сезоне, али смо имали много успона и падова у скоро свакој", казао је Ћирић.

Тренер Барселонете Ћус Мартин похвалио је млади тим Партизана.

"Партизан је веома млад тим са мало искуства, али то не значи да ће утакмица за нас бити лака. Мораћемо добро да играмо и остваримо још једну победу која би била веома важна ако желимо на завршни турнир. Надам се да ћемо имати добру утакмицу", рекао је Мартин.

Утакмица деветог кола Групе А ће се играти у среду од 20.30 у Барселони.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар