Захави и Лева: Ко шта хоће? Колико пара? Када? Шта ће рећи Бајерн?

Израелац стиже у Минхен и Руменигеу и Хенесу "баца" на сто 150. 000. 000. . . !

Фудбал 24.02.2018 | 20:00
Захави и Лева: Ко шта хоће? Колико пара? Када? Шта ће рећи Бајерн?
Фудбалско тржиште је на ногама! Прелазни рок одавно је завршен у најјачим лигама Европе, али јутрошња инфомација да је Роберт Левандовски променио агента одјекнула је попут атомске бомбе. Као што смо већ писали један од најбољих нападача данашњице у троглу Захави - Мендеш - Рајола одлучио се за моћног Израелца, а одмах после тога кренуле су спекулације шта то заправо значи. Није спорно због чега је Лева одлучио да промени агента - ради се, јасно је, о жељи за трансфером - питање само шта је његов циљ, односно шта очекује од Пинија Захавија. 

Прве информације говориле су да су Пари Сен Жермен (тамо је Захави одвео Нејмара) и Барселона у пол-позицији, међутим сада из Пољске стиже прича како је Пини већ почео да ради на томе да Леву доведе у Реал. У овој опцији има доста логике. Мадриђани се увелико спремају за ремонт на лето и требаће им не једна, него бар две-три бомбе како би забашурили лошу сезону и замазали очи навијачима, а и реално - Бенземино време је истекло на Бернабеуу. Под два, ту је и екстремна жеља самог фудбалера да заигра у белом дресу, па остаје споран само Бајерн.

Пољаци још пишу да ће Захави попут сваког мудрог трговца прво разговарати са Баварцима, јер заправо су они у најбољој позицији. Пре годину дана обновили су уговор са најбољим стрелцем, дали му 15.000.000евра годишње и имају "шару" која вреди до јуна 2021. Све то ставља их у позицију. Извесно, Бајерн неће инсистирати да задржи незадовољног играча, али ће ио те како моћи да "напумпа" цену.   

Прва информација коју ће Немцима донети Захави гласиће: Реал је спреман да плати 150.000.000 евра. После тог опипавања пулса знаћемо колико ће заправо Бајерн затезати и отежавати посао. 

Али имајући у виду како се крећу цене и колико ће још јурнути у небеса до идућег лета, тешко да ће та цифра задовољити Руменигеа и Хенеса...  

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар