И министри рачуне фалсификовали

Припадници МУП-а Републике Српске, Полицијске управе Требиње заједно са тужиоцем требињског Окружног тужилаштва почели су са распакивањем обилне документације, заплијењене код 69-годишњег Вукашина Паповића, бившег наставника ликовног васпитања из Требиња, осумњиченог за слање пријетећих писама јавним личностима у Српској.

Република Српска 21.02.2018 | 14:32
И министри рачуне фалсификовали
За Паповића је утврђено да је и фалсификовао дипломе као и разна друга документа, међу којима и путне налоге.

Према незваничним сазнањима БН телевизије већ у првој врећи пронађени су фалсификовани фискални рачуни из иностранства са личним подацима високопозиционираних директора јавних предузећа чија су сједишта у источној Херцеговини, а међу онима који су користили услуге бившег наставника наводе се и поједини министри у Влади Републике Срепске.

Припадници Полицијске управе Требиње приликом претреса стана и просторија половином фебруара, које користи осумњичени, пронашли су опрему за фалсификовање, као И велики број број издатих фискалних рачуна, путних налога, те школских диплома за које се претпоставља да су фалсификоване.

Током вишечасовног претреса стана Паповића и других просторија које користи, припадници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Требиње пронашли и изузели четири лаптопа те два штампача, копир и скенер апарата, неколико печата "Унитед оффице" с различитим натписима - Славија, Бијељина, Нови Сад, М и слично, два УСБ стика с натписом "Инвестирај у Требиње", те још неколико стикова, четири МП3 плејера, један МП4, као и ЦД.

Он је имао припремљена и три папирића округлог облика с печатима све три требињске средње школе и "Електропривреде РС", те један печат и пинцету без натписа, што би очигледно послужило за кривотворене печате средњих школа у Требињу и "Електропривреде РС".

Пронађени су и различити рачуни, бројеви и слова за печате, као и три јастучета за печате, четири фискална рачуна, 21 папирић с раразличитим натписима и отисцима те једна поштанска маркица Петар Петровић, рекли су недавно на конференцији за новинаре надлежни из Полицијске управе Требиње.

БН телевизија

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

ПАПАЈА

21.02.2018 13:40

Због тебе Папаја многима бриде ј.ја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ПАПАЈА

21.02.2018 14:10

Ау којој оно странци би.

Name

Мммм

21.02.2018 13:46

Машала, Колико његових диплома има у јавним институцијама? Систем само те и увазава, а сви знамо ција су то дјеца....

ОДГОВОРИТЕ
Name

21.02.2018 14:58

ЕКСПОЗИТУРА ШИРОКИ БРИЈЕГ.ОДКУДА ОВОЛИКИ ХОТЕЛИ И АПАРАНИ У ПУСТОМ ГРАДУ, КОЛА НАЈНОВИЈЕ ТИПЕ.ЦИМ СЕ МАЛОЉЕТМИЦА ЗАПОСЛИ У,, ХЕТ,,И,,ЕПС,,СУТРАДАН ВОЗИЛО НОВО.ОД КУДА.АЛИ ОД ОВОГ НИШТА НЕМА ТО СУ РАЦУНИ СНСД И СПОНЗОРА И КРАЈ ПРИЦЕ.

Name

ПЕРО ЛОЖАЧ

21.02.2018 16:00

Биће да је он пријетио неплатишама за учињене услуге?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

21.02.2018 16:59

20 радних мјеста су украли возачи и преко њих директори...јавних предузеца...преко овог ткз професора ..хљеб су украли незапосленим....а њима мало плата Па још 5'плата да украде.......Ако има дрзаве сипу у фирме па да видиш маму вам лоповску...а дјеца гладна у школу иду.......Како се бога не бојите!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хелена

21.02.2018 19:15

Не вјерујем у причу, а код умјетника нема ста неце наци, то је нормално ............Но ста све људима могу подметнути и намјестити, зависи која је гдје странка и ко кога загањао по Требињу .Што не ухапсише Луку којем Требишњица прави губитке кад тече , и коме је ХЕ пљачкаоница и криминал опсезно кривично дјело.. ...јУНАЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

21.02.2018 21:27

Одмах хапсити банду, ОДМАХ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цдблука

21.02.2018 22:36

Био филм о томе...о оном криминалцу из Лактаса сто је фалсификовао дипломе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маџар

22.02.2018 08:40

Имена на сон народу дајте. Иначе све пропаде, мукло нестаде, оде у заборав. Ватра прогута папире , делете почисти рачунаре, одоше докази као да их никада било није. А главном актеру ће запријетити, који дукат дати и готово. Свијет је пун гада, добро рече јунак познате Андрићеве приповијетке, којег надомак вароши сустиже и умлати свјетина којој суда ни закона нема.

ОДГОВОРИТЕ