РУС: И ЦСКА комбиновао пред Звезду, али "без муниције"!

Фудбалери московског ЦСКА нису успели да савладају дански Есбјерг у пријатељсткој утакмици пред реванш 1/16 финала лиге Европе против Црвене звезде.  Московљани без поготка у провери пред реванш са Црвеном звездом, али у промењеној формацији.

Фудбал 18.02.2018 | 08:15
РУС: И ЦСКА комбиновао пред Звезду, али "без муниције"!
Ако се изузму повређени играчи, "Армејци" су заиграли у најјачем саставу јер су на терену били и Витињо, Муса, Дзагоев, Вернблум, Наћо, Кучајев.

У одбрани је био Алексеј Березутски, уз њега је играо Фернандес, ту је био и Игнашевич, а у односу на меч са Звездом је изостао Виктор Васин.

ЦСКА је током читавог меча имао лопту у свом поседу, нападао је и имао неколико прилика да угрози голмана данске екипе Јонаса Јенсена. 

Есбјерг је очекивано играо чврсто у покушају да одбрани свој гол и у томе су на крају и успели. ЦСКА и даље није у такмичарском ритму јер је "Армејцима" и Звезда део припреме за поход на вишу позицију од пете, будући да руска Премијер лига почиње другог марта. 

У међувремену, црвено-бели се надају пролазу у осмину финала Лиге Европе после реванша са ЦСКА у Москви 21. фебруара.



Виктор Гончаренко и московски ЦСКА препознатљиви су по формацији са три играча у задњој линији (3-5-2), али могуће је да се то промени за реванш утакмицу шеснаестине финала Лиге Европе идуће среде у Москви против Црвене звезде.

Београдских 0:0 приморавају руског представника да нападне, па ће "Армејци" морату да пронађу решење како да угрозе сјајну одбрану црвено-белих, која је без примљеног гола у последње четири утакмице на међународној сцени, а са само једном лоптом у мрежи у претходних пет мечева Лиге Европе.

Дуел на ВЕБ арени је идуће среде, а и Звезда и ЦСКА играли су ове суботе. Црвено-бели су у Суперлиги савладали Јавор 3:0, док су Московљани одиграли без голова са данским Есбјергом у пријатељском мечу у Шпанији.

И Владан Милојевић и Виктор Гончаренко промешали су саставе за ову утакмицу, док је тренер руског тима испробао и другачију тактику него иначе: 4-2-3-1.

Одмарали су голман Акинфејев и штопер Васин, а везиста Головин - који је суспендован за меч са Звездом због жутих картона - играо је друго полувреме, са играчима који нису тренутно у првом плану. Ван тима био је и Алексеј Березуцки, чији је наступ и даље неизвестан због повреде.

Ево и свих играча које су наступили за ЦСКА: Помазун - Фернандес (од 46. Гордјушенко), В. Березуцки (од 46. Миланов), Игнашевич (од 46. Головин), Набабкин - Натхо (од 46. Тикинзјан), Вернблом (од 46. Бистровић) - Витињо (од 46. Жамалетдинов (од 65. Жиронкин)), Џагојев (од 46. Хосонов), Кучајев - Муса (од 46. Чалов).

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар