"Свијет" бољи од Амера - Богдановић МВП на Ол-стару!

Тим Света декласирао је САД у мечу "Звезда у успону" којим је отворен Ол-стар, а за најкориснијег играча утакмице проглашен је наш Богдан Богдановић.

Кошарка 17.02.2018 | 12:15
"Свијет" бољи од Амера - Богдановић МВП на Ол-стару!
Свет је славио резултатом 155:124, а Богдановић је као резерва на терену провео 21 минут и за то време постигао 26 поена (9-16 из игре, 7-13 за три), уз 4 скока, 6 асистенција и једну украдену лопту.

"Свакој утакмици прилазим на исти начин. Трудим се да се такмичим, покушавам да будем најбоља верзија себе тог дана, то се десило и вечерас. Никад не знате шта ће се догодити", рекао је Богдановић. 

Некадашњи играч Партизана и Фенербахчеа започео је свој први Ол-стар на клупи, али је већ по уласку у игру наговестио да ће имати фантастично шутерско вече. Тим Света је константно водио, а Богдан је низао тројке и са велике удаљености – пре неколико последњих промашаја имао је 6-8 за три, да би се на крају зауставио на 26 поена.



Најефикаснији у победничком саставу био је Богдановићев саиграч из Сакрамента Бади Хилд са 29 поена, а истакли су се још Џамал Мареј је убацио 21 поен и имао седам асистенција и шест скокова. Шарић је приказао добру партију са 18 поена и пет асистенција, 15 је додао Марканен, док је дабл-дабл имао је Домантас Сабонис (13п, 11ск).

Ол-стар у ‘Стејплс’ центру почео је изузетним дуелом "Звезда у успону" у којем су странци поново, чак трећи пут у последње четири године били бољи од Американаца.

Спектакл у Лос Анђелесу биће настављен такмичењем у вештинама, закуцавањима и шутирању тројки, а завршен спектаклом између екипа Стефена Карија и Леброна Џејмса.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар