Техника природног увијања трепавица

За већину жена њихове трепавице никада нису довољно дугачке, густе, тамне или увијене, и велики дио времена посвећују томе да нађу адекватну маскару, вјештачке трепавице или неку врсту екстензија која би им ријешила све проблеме. За ове муке дошао је крај јер је трепавице могуће увити и на природан начин без икаквих додатака, а ријеч је о ЛВЛ методи увијања.

Мода и љепота 10.02.2018 | 12:12
Техника природног увијања трепавица
Жене су велики дио живота посветиле љепоти и њези, у шта рачунају и потрагу за савршеном шминком. Када бисте спровели анкету који им је дио најважнији да истакну на свом лицу већина одговора била би да су то управо очи, а самим тим и трепавице. Трепавице су оно чему најчешће нађемо ману, јер нису по нашем укусу довољно дугачке, густе, тамне , увијене и слично. Помоћ тражимо у маскарама и разни врстама вјештачких трепавица и екстензија. За оне који желе да се ријеше проблема без икаквих додатака рјешење је ЛВЛ техника природног увијања трепавица.

Ово је једна посебна техника са којом се за сваког лако ствара заводљив поглед.Одлично је рјешење за оне који због неког разлога не смију да носе надограђене трепавице.

Са овим третманом добијају трајнију увијеност од 5-8 недеља, зависно од брзине раста и обнављања природних трепавица.Ова веома једноставна техника нема никаквих последица по очи и што је најбитније врло једноставно се одржавају.

Овај третман препоручује се онима који воле природан изглед, којима да досађује сваки дан са маскаром покушавати да добију жељени изглед трепавица. За оне који не воле надограђене трепавице, који су алергични на лијепак вјештачких трепавица, немају времена на честе корекције, а оно што је најбитније резултат је видљив одмах.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар