Елена Микић најбоља млада спортисткиња

На недавно одржаном избору за Спортисту године града Бијељина, титулу најбољег младог спортисте понијела је Елена Микић, млада џудисткиња из Бијељине. Ово је само једна у низу награда и медаља које је ова млада бијељинка освојила у својој седмогодишњој каријери.

Занимљивости 06.02.2018 | 10:59
Елена Микић најбоља млада спортисткиња
Када је прије седам година ушла у салу на први тренинг џудоа знала је да је то љубав за читав живот. А како се у љубави увијек даје све како би опстала и Елена је у овај спорт уложила себе, а судећи према бројним медаљама и наградама, ова љубав је обострана.

Једна повреда је била довољна да постане неизвјесна њена такмичарска каријера, ипак чврста воља и истрајност Елену су вратили на ноге, а она се вратила успјешнија него икада.

Сматра да се у животу треба трудити и вриједно радити и да резултати неће изостати, што је доказала и титула најбољег младог спортисте у Бијељини.

Елена је ученица седмог разреда ОШ “Кнез Иво од Семберије” и каже јако је поносна на то што види да је велики број њених вршњака укључен у неку спортску активност.

Џудо није лако тренирати, птребна вам је снага, оштроумност и посвећеност и потребно је да се тренинзи не прескачу. За сада то успијева ускладити са школским обавезама. Тренутно е у овом спорту мала пауза, а већ крајем фебруара она се са својим колегама из клуба припрема за нове походе.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар