Пакетићи за Нову годину за дјецу

Поводом православне Нове године данас је Српска демократска странке у Српцу у својим просторијама приредила свечаност на којој су уручени поклон пакетићи за 76-торо дјеце чланова ове странке. Њима је поклоне уручио Дјед Мраз, чиме је радост дјеце, али и њихових родитеља била још већа.

Република Српска 13.01.2018 | 20:46
Пакетићи за Нову годину за дјецу
Предсједница србачког СДС-а Мара Цвијановић – Делевић  истакла је да нема веће среће нити задовољства  него чути  грају дјеце и видјети осмјех и радост на њиховим лицима.  

„Славимо Српску нову годину да бисмо наставили нашу традицију. Задатак одраслих је да дјеци, нашој будућности, обезбједимо срећно и безбрижно дјетињство. Боље услове живота заслужују и родитељи, што би утицало и на побољшање наталитета. Морамо се потрудити да свима буде боље, али  за то  морамо показати сви више воље“, рекла је Мара Цвијановић Делевић, честитајући  најмладјима али и свим православцима  наступајућу српску Нову годину уз жељу да буде много боља од претходне.

У србачкој општини нема јавног обиљежавања српске Нове године, али ће славља бити у бројним угоститељским објектима и кафићима. Најсвечаније ће бити вечерас у ресторану „2 М“ на Бардачи, гдје ће Ансамбл народних игара „Лијевче“  из Разбоја приредити концерт, а гости вечери биће естрадни пјевачи Биљана Јевтић и Аца Николић.

Из  парохије србачке најављен је поноћни молебан  у храму Васкрсења Господњег у Српцу, а овим богослужењем  вјерници ће се молити за благослов и здравље  у наступајућој години .

(БН/С.К.)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

вјерник

14.01.2018 06:38

Деда мраз је измисљен,има само СВЕТИ НИКОЛА,бедаци драги,имател свестеника да вам то објасни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

14.01.2018 10:09

Битно је обрадовати дјецицу. Немојте тразити у свему негативности ! Ако сте прави вјерник нецете бити "ЗЛИ" !