Алимпијевић: Лоша одбрана, глупи фаулови...!

Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је да Звезда није заслужила победу самим тим што је примила 104 поена.  Алимпијевић: Глупи фаулови и мала повреда Антића.  "Од 30 прекршаја, мислим да су 22 или 23 били глупи. . . ", рекао тренер Звезде после пораза у Истанбулу.

Кошарка 13.01.2018 | 12:00
Алимпијевић: Лоша одбрана, глупи фаулови...!
Ефес је у 17. колу Евролиге код куће био бољи са 104:95, а Алимпијевић каже да су поразу "шуровали" лоша одбрана и беспотребни фаулови.

"104 поена се не смеју дозволити противнику. Небитно је што смо дали 95, нисмо заслужили да победимо ову утакмицу. Морамо наставити да учимо неке ствари, посебно из оваквих утакмица. Много лоших периода, лоша одбрана један на један, глупи фаулови. Имали смо 30 фаулова и мислим да су 22 или 23 били глупи фаулови који су им давали слободна бацања. Перо Антић је имао мању повреду стопала и одлучили смо да је боље да не игра у овој утакмици", рекао је после меча Алимпијевић. 

Упитан за стање Пере Антића, који је одгледао меч са клупе, шеф струке црвено-белих рекао је да је одлука била да се сачува у Истанбулу јер је у недељу важан дерби против Цедевите.

"У питању је мала повреда стопала. Одлучили смо да је боље да не игра у овој утакмици, јер у свом националном првенству имамо важну утакмицу за два дана", додао је Алимпијевић.

Ефес је против Звезде уписао пету победу у Евролиги, а Звезда 10 пораз у 17 утакмица. Тренер Ефеса Ергин Атаман је био задовољан после победе јер је његов тим имао више од 20 асистенција.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар