Алимпијевић: Нисмо били своји, ни секунд!

"Не може кошарка да се заборави за три дана, али може да се падне у концентрацији и мотиву", каже тренер Звезде после пораза у Подгорици.

Кошарка 09.01.2018 | 08:45
Алимпијевић: Нисмо били своји, ни секунд!
Црвена звезда мтс вратила се у понедељак у Подгорици на друго место табеле, јер јој је Будућност нанела и други пораз ове сезоне.

У пуној "Морачи", домаћин се пре свега са 16 убачених тројки изборио за усамљени останак на врху табеле и за највећу шансу да као првопласирани дочека плеј-оф.

Тренер Звезде Душан Алимпијевић рекао је да је победа Будућности заслужена.

"Нема ту шта да се прича, нисмо били своји. Ниједну секунду нисмо одиграли како би требало. Не може кошарка да се заборави за три дана, али може много да се падне у концентрацији и мотиву. Морамо да видимо зашто смо пали. Будућност је у сваком случају заслужено победила", рекао је шеф струке црвено-белих.

Алимпијевић је рекао да је његов тим рано улазио у бонусе и да се из тога може стећи погрешан закључак да је био агресивнији.

"Нисмо могли да постигнемо агресивност и на ово мало жеље то нисмо успевали. Ако се не варам, већ у трећим минутима смо улазили у бонусе и онда наравно да морате да се повлачите. Рекао бих, по кретању одређених ствари, да смо били далеко агресивнији на овој утакмици, а утисак је да у ствари нисмо били агресивнији".

На питање о коначном пласману на врху табеле, тренер Звезде рекао је да су седам кола пре краја "сва места у оптицају".

"Будућност има најреалније шансе да буде прва, то свакако. Има још доста да се игра и као што сам рекао и пре овог кола, јесте доста лакше тиму који данас победи, али мислим да није готово, јер и нас очекује меч против Цедевите, играју Будућност и Цедевита, има још и других екипа које учествују у борби за четврто место...", додао је Алимпијевић.

После гостовања Будућности, црвено-бели гостоваће Ефесу у петак, а у недељу ће у хали "Александар Николић" дочекати Цедевиту, у још једном "јадранском" дербију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар