Рен на преговорима у Љутице Богдана - нетачно!

Извор Монда из Црвене звезде демантовао је информације објављене на порталу "Фоот01", рачунајући и наводну понуду француског клуба као и висину зараде коју је Боаћи тражио у Бретањи.

Фудбал 03.01.2018 | 19:45
Рен на преговорима у Љутице Богдана - нетачно!
О трансферу Ричмонда Боаћија од јесенас писало се у неколико европских земаља, а у већини тих извештаја француски Рен био је означен као клуб који је најозбиљније заинтересован за нападача Црвене звезде.

Судећи према информацији објављеној данас на француском порталу "Фоот01", представници Рена допутовали су у Београд где приводе крају преговоре са клубом и фудбалером, међутим извор из Црвене звезде демантовао је ту вест за наш портал.

"Није тачно да су допутовали, то су само спекулације", речено је Монду у Љутице Богдана.

Након што су летос платили 17 милиона евра за 19-годишњег нападача Меца, Исмаила Сара, који се потом тешко повредио после седам наступа у црвено-црном дресу и довео у питање ефикасност екипе коју с клупе предводи тренер Сабри Ламуши, клуб са севера Француске одлучио је да зимски прелазни рок искористи за довођење још једног центарфора.

Листајући француске онлине медије изгледа да је избор пао на Боаћија, мада се у Љутице Богдана и даље нису суочили са конкретном понудом за играча чијих 39 голова у црвено-белом дресу у претходних годину дана желе да наплате са осам милиона евра.

"Фоот01" наводи да је Рен, у овом тренутку, спреман да плати милион мање, као и да је 24-годишњи фудбалер из Гане изнео захтев за годишњом платом од 1,25 милиона евра, што је такође демантовано.

"Ни то није тачно", рекао је наш извор из врха клуба.

Рен је после два везана пораза од Монака и Пари Сен Жермена у последњим данима 2017. отишао на паузу са скором 7-4-8 и гол разликом 24:26 после 19 кола, што сведочи о томе да је клубу из Бретање потребно појачање у шпицу напада.

Да ли ће прву утакмицу у 2018, заказану за 13. јануар у 17 часова када ће на "Резон" допутовати Марсеј почети и Боаћи? Ако читате француске медије то је скоро завршена ствар, све супротно ономе што о истој теми можете чути у Београду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар