Алимпијевић: Ружан меч, навијачи заслужили боље!

"Овакав приступ не би смео да нам се понови", рекао је после победе против Олимпије тренер Звезде Душан Алимпијевић.

Кошарка 03.01.2018 | 08:15
Алимпијевић: Ружан меч, навијачи заслужили боље!
Црвена звезда мтс намучила се у првој утакмици у 2018. години да би победила Олимпију пред више од 6.000 гледалаца.

Екипа Душана Алимпијевића "преломила" је меч крајем треће и почетком последње четвртине, а гости из Словеније претили су све до претпоследњег минута, када је Џејмс Фелдин полагањем поставио недостижних 78:73.

Лош шут за два поена учинио је да Звезда погоди исти број шутева и гађајући "двојке" и "тројке" (по 13), али се на крају ипак изборила са "жилавим" противником.

"Веома тешка утакмица за нас, задовољни смо победом, не можемо да будемо задовољни игром. У наредна два дана требало би да ово анализирамо и да подигнемо ниво игре да бисмо спремно ушли у меч против Жалгириса", рекао је после утакмице Немања Дангубић, један од играча са двоцифреним учинком у нападу (13 поена).

Тренер Звезде рекао је да су ствари јасне.

"Нема ту шта много да анализирамо, нити да подижемо игру. Врло је јасна ситуација", почео је Алимпијевић.

"Одиграли смо утакмицу са приступом који не сме да се догоди екипи каква смо ми, која претендује на освајање АБА лиге и која треба да гради себе од прве до последње секунде. Ово је била ружна утакмица, а највише смо ми заслужни што је била таква", додао је он.

Тренер црвено-белих рекао је да није било концентрације у оба смера.

"Изузетно ми је жао што нисмо испоштовали ову публику која је дошла у оволиком броју и скоро напунила Пионир. Пре свега хоћу да им се захвалим што су дошли, а са друге стране ми је жао што су морали да гледају овакву утакмицу и мислим да то нису моменти какве су заслужили људи који су данас дошли", истакао је Алимпијевић и брзо се преусмерио на утакмицу против Жалгириса.

"Кад сване сутра дан, биће уписана победа, а ми се спремамо за напоран јануар".

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар