Грађани весело ушли у Нову годину

Велики број Бањалучана и њихових гостију уз звуке и пјесму Леxингтон бенда и Николе Роквић, као и уз величанствен ватромет раздрагано су ушли у 2018. годину.

Република Српска 01.01.2018 | 09:12
Грађани весело ушли у Нову годину
Први Нову годину Бањалучанима и њиховим гостима честитао је градоначелник Игор Радојичић, који је својим суграђанима пожелио здравље, срећу и успјех у Новој години.



Празнична атмосфера у Бањалуци биће настављена и данас, када ће вечерас на Тргу Крајине наступати Џенан Лончаревић и Тони Цетински.



Регионална фолк дива Светлана Ражнатовић синоћ је такође пјевала у Бањалуци у приватном објекту. Ради се о простору "Драма Арена", бивши угоститељски објекат "Тамарис". На журку у Бањалуку, Цеца је стигла, како тврде медији, хеликоптером Владе Републике Српске.

Светлана Цеца Ражнатовић обавијестила је синоћ своје фанове на Фејсбуку и Инстаграму да на новогодишњи концерт у Бањалуку стиже на вријеме и то у великом стилу - хеликоптером.

Од раније је познато да је Цеца у добрим односима са предсједником Републике Српске, па не чуди што је Додик по њу послао хеликоптер, који би требао да се користи само за потребе званичника Републике Српске,  као и у хуманитарне, ако је то потребно, сврхе.

Грађани Републике Српске весело су ушли широм Републике Српске у Нову годину.

(БН)
.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

У биједу

01.01.2018 08:26

Усли су они у биједу.Каква вас Нова година спопала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милос

01.01.2018 08:55

А кад треба превести младог цовјека на лијецење у БГ теско се добија и ауто.Па ово није Србска Нова Година а у БЛ зиве Срби.у ствари са овом власти мозда и нису Срби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чупо

01.01.2018 09:28

Весео народ у "срећној" држави. Туго преголема. Нема новца ни за пензионере ни за љекаре ни за жељезничаре ни за борце алии за дрмогуз и промоцију политичких партија мора бити. Само тако наставите, све је по плану налогодаваца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

01.01.2018 16:10

ТКО ЛИ НАПУНИ РЕСТОРАНЕ,КАФИЋЕ ИЛИ ТРГОВЕ,АКО ЈЕ ТОЛИКА БЕДА?

Name

СРДЈО

01.01.2018 10:02

Ми плацамо Цеци прелет да би се "богатаска елита" урнебесно провела за НГ ... Пију нам крв како стигну ...

ОДГОВОРИТЕ