Реал нашао замјену за Марсела код Јокана?!

Тинејџерска сензација из Фулама на добром путу да се пресели у Мадрид.

Фудбал 03.01.2018 | 16:00
Реал нашао замјену за Марсела код Јокана?!
Трансфер пијаца је одавно полудела, а ново лице које би могло да експлодира на њој је Рајан Сесењон (17). Суперталентовани крилни фудбалер Фулама брзо постаје један од најпожељнијих европских талената.

Не треба га посебно представљати, подједнако добро се сналази и као бек и као крило, а сјајним партијама за Фулам у Чемпионшипу ове јесени привукао је пажњу великана.

Према писању британског Гардијана, Реал Мадрид, Манчестер Јунајтед и Тотенхем су три главна кандидата да се докопају потписа омладинског репрезентативца Енглеске. Шпански Ас пише да мадридски великан већ месецима помно прати Сесењона у белом дресу Фулама и да би га радо отео од Славише Јокановића, наравно за праву цену.

Стандардни леви бек Реала Марсело у мају пуни 30 година, а летње појачање из Атлетика Тео Ернандез сматра се његовим природним наследником. Ипак, у Мадриду желе да дају шансу и некој другој алтернативи и то баш Сесењону који је привукао пажњу нападачким способностима.

Ас пише и да је расположење према Реалу у окружењу фудбалера позитивно, те да би прелазак у Мадрид била велика ствар за Рајана Сесењона и не одбацују у старту ту могућност. Ипак, то би поприлично коштало шампионе Европе и света, 30.000.000 евра минимум, ако не и више.  

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар