Кинези нуде Пријовићу уговор живота!

Плата три пута већа од оне коју добија у Паоку. . . !

Фудбал 03.01.2018 | 14:00
Кинези нуде Пријовићу уговор живота!
Све се ових дана у Солуну врти око Александра Пријовића.

Најбољи стрелац Паока и један од најтраженијих српских играча у овом тренутку налази се на новој прекретници у каријери - између одласка на Острво и понуда из Премијер лиге и Чемпионшипа, односно финансијски уносне понуде у Кини и новца какав можда не би могао да добије на другом месту. 

Док Евертон, Лидс, Хадерсфилд и Барнли још опипавају пулс и испитују терен, из Пољске је лансирана информација да неколико кинеских клубова желе Пријовића и да му нуде уговор живота. Тачније, три пута већу плату од оне коју има у Паоку. А она износи нешто мање од 1.000.000 евра годишње! 

Мада се имена потенцијалних купаца са Далеког Истока чувају у тајности, постоје информације које говоре да би и ПАОК требало врло добро да заради од Пријовића. Мада херој Србије у уговору има потписану откупну клаузулу на 10.000.000 евра, ПАОК је наводно спреман да пристане и на суму између 6.000.000 и 7.000.000 евра, што је новац који Кинези желе да понуде солунском клубу. Поређења ради, клубови из Енглеске спремни су да за Пријовића нуде између 4.000.000 и 4.500.000 европских новчаница. 

Да би прича била јаснија, разлог зашто се пољски медији толико интересују за Пријовићевубудућност не лежи само у чињеници да је српски голгетер играо за Легију, већ да тим из Варшаве од његовог наредног трансфера може да рачуна на још десет одсто. Што је договорено и потписано када је Пријовић пре готово годину дана стигао на Тумбу за суму од 2.000.000 евра. 

Дакле, Легијина каса могла би да буде пунија за бар 400.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар