ЦЗ: Јевтовић на преговорима, Милуновић прије Иванића!

Крилни играч Анталије у петак је разговарао са челницима Црвене звезде око потенцијалног трансфера.

Фудбал 29.12.2017 | 18:15
ЦЗ: Јевтовић на преговорима, Милуновић прије Иванића!
Боравак Милана Јевтовића у Београду није случајан, ни туристичке природе.

Према информацијама новинара СОС канала и колумнисте МОНДА Небојше Петровића, Јевтовића је фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић, са којим је у кумовској вези, довео у петак наразговор са генералним директором клуба Звезданом Терзићем и спортским директором Митром Мркелом.

Јевтовић и Јовичић дуго су били саиграчи у Борцу из Чачка, да би Јовичић 2014. године отишао у Русију, а Јевтовић годину дана касније у Аустрију, па одатле у Норвешку, Турску и поново у Норвешку, где је 2017. наступао за Розенборг, као позајмљени фудбалер Анталије.

Јевтовић (24) би у Звезди био алтернатива Славољубу Срнићу, који је "на излазним вратима" после одличних партија у јесењем делу сезоне.

Није тајна да би црвено-бели дрес ове зиме могао да обуче још један Чачанин. У питању је штопер БАТЕ Борисова Немања Милуновић, који се на листи жеља налази заједно са саиграчем Мирком Иванићем.

"Нисмо одустали ни од Иванића, али је Милуновић ближи, уколико оде Ле Талек", рекао је Звездан Терзић водитељу емисије "Тотал соццер".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар