Надал опет одложио почетак: Треба још времена...!

"Жао ми је. . . ", написао је Шпанац на свом Тwиттер профилу.  Надал одустао и од Бризбејна! Рафаел Надал отказао је већ други турнир у низу, а нова тениска сезона није ни почела.

Тенис 30.12.2017 | 13:30
Надал опет одложио почетак: Треба још времена...!
Први тенисер света дефинитивно неће ускоро бити спреман.

Рафаел Надал поново је одложио почетак нове сезоне, јер је због повреде колена одустао од наступа на турниру у Бризбејну.

Претходно је одустао од егзибиционог турнира у Абу Дабију, где се Новак Ђоковић враћа на терен после шест месеци, али Шпанац наглашава да му учешће на првом грен слему на Аустралијан опену није угрожено.

"Жао ми је што морам да саопштим да ове године нећу играти у Бризбејну. Имао сам план да наступим, али још нисам спреман после дуге прошлогодишње сезоне и касног почетка припрема. Проводио сам сјајно време тамо и био је то сјајан старт месеца које сам почињао у Аустралији", рекао је Надал.

Шпанац, који има проблема са коленом, после Абу Дабија је отказао наступ и у Бризбејну.

То је требало да "Бику са Маљорке" буде "припремни" турнир за Аустралијан опен, па је сада још неизвеснији његов наступ и у Мелбурну.

"Још увек нисам спреман после прошле дуге сезоне и касног почетка припрема", рекао јеНадал.

Шпанац је поручио својим навијачима у Аустралији да ће се видети 4. јануара, када стигне у Мелбурн и почне припреме за "Ози опен".

Аустралијан опен почиње 15. јануара, а Надал је ове године наступио у финалу и изгубио од Роџера Федерера у пет сетова.

Извор: Тањуг/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар