Развео се најбољи српски пливач - Семберац Веља!

Веља Стјепановић и Американка Џесика растали су се након шест година везе и мање од годину дана брака.

Остали спортови 25.12.2017 | 22:45
Развео се најбољи српски пливач - Семберац Веља!
Најбољи српски пливач Велимир Стјепановић и америчка инструкторка јоге Џесика Оли развели су се након мање од годину дана брака.

Џесика (24) је на Инстаграму пре неколико дана потврдила да више није у браку са српским спортистом, са којим је пре венчања била пет година у вези.

"Ово је била једна од најгорих година у мом животу. Оцу ми је постављена дијагноза ретког неуродегенеративног обољења, дошла сам пред олтар само да бих схватила да није требало то да урадим, и изашла сам из везе дуге шест година. Али седим у изнајмљеном стану у Њујорку и ипак сам ОК. Некад се због тога осећам кривом. Први пут могу да испричам своју причу а да се не 'распаднем' комплетно. Глас ми се тресе, али речи теку. Можда коначно почиње моје излечење. Зашто је то увек тако чудан осећај," написала је она.

Пар се верио у октобру 2010. године, затим 2016. обавио црквену церемонију венчања, а у јануару 2017. у Дубаију је склопљен и грађански брак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дзонс

26.12.2017 07:58

Насла крпа закрпу реално.. Вид ње само, па јел он нормалан.? Мого је наци неку насу, једно 20 пута љепсу од те Американке..

ОДГОВОРИТЕ