Марадона: Могу да лажу - не дрогирам се 14 година!

Дијего Армандо Марадона обратио се навијачима путем своје фејсбук странице истакавши да наркотике није конзумирао пуних 14 година.

Фудбал 16.12.2017 | 13:00
Марадона: Могу да лажу - не дрогирам се 14 година!
По многима најбољи фудбалер свих времена имао је невероватну каријеру – после титуле у својој Боки Јуниорс, од Наполија је направио двоструког првака Италије и освајача Купа УЕФА, док је селекцију Аргентине предводио до титуле првака света 1986. године, постигавши притом најлепши и најконтроверзнији погодак у историји фудбала.

Такође, пут 'Малог зеленог' обежили су и бројни скандали, али се свакако посебно истиче онај када је због употребе кокаина суспендован са Светског првенства, док је због исте дроге довео себе на ивицу смрти. 

"Сваког проклетог дана морам да путујем 300 километара, из Дубаија у Фуџаиру, како бих тренирао свој тим. Ово је моје обраћање вама – како не би могли да вам причају да не радим или да и даље користим наркотике. Дрогу нисам конзумирао пуних 14 година... Хвала Богу и сигурно да се нећу сада предати. Али, као што увек и кажем, они ће увек пронаћи начин да изокрену причу како њима одговара. Шаљем велики загрљај свима вама", написао је Марадона. 

Легендарни Аргентинац од пре три месеца седи на клупи друголигаша из Уједињених Арапских Емирата, а минимална победа у петак била је довољна за останак на првом месту.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар