Донарума: Нисам ово очекивао од навијача...

Рајола означио главног кривца! Млади голман се правда, менаџер тврди да га користе као оружје у личном рату.

Фудбал 16.12.2017 | 18:00
Донарума: Нисам ово очекивао од навијача...
Сага око Ђанлуиђија Донаруме и даље је тема број један фудбалској Италији. Након што је тврда струја навијача поручила младом голману да су изгубили српљење и поручили му да оде, сада су се огласили Донарума и његов менаџер Мино Рајола.

Миланов голман је то учинио путем друштвене мреже Инстаграм, док је Рајола причао за Газету дело Спорт. Донарума је поручио да је изненађен поруком навијача...

„Било је то ружно вече какво нисм очекивао. Никада нисам рекао, нити написао било какво писмо са тврдњама да сам био жртва психичког насиља и притисака у клубу. Упркос свему, гледам унапред и фокусиран сам на следећу утакмицу... Форца Милан!“, написао је Донарума и тако спустио лопту.

Менаџер Мино Рајола за кога се спекулише да је све око закувао и да ради мимо воље Доанрумине породице, целу причу своди на препирку са Милановим спортским директором Масимом Мирабелије.

„Пратим све шта Мирабели прича о мени и против мене. На крају, ово је демократска земља где свако има слободу говора. Мирабели има лични проблем са мном и користи Ђиђа Донаруму као оружје да ме нападне. Али ја не желим да улазим у медијски циркус и, пре свега, не желим да ово пуца по Ђиђовим леђима. Одговорићу Милану на адекватном месту у адекватно време. Ђиђо није урадио ништа лоше и немају право да га користе у рату против мене“, рекао је Рајола за Газету.  

Један од Донаруминих услова прошлог лета за продужетак сарадње је био да Милан доводе и његовог брата Антонија као трећег голмана за плату од 1.000.000 евра по сзеони.

„Очигледно је да Миланов проблем нису ни Ђиђо, ни његов брат Антонио. Никада нисмо  притискали Милан да доведе Антонија, то је био лично Мирабелијев избор. Макар би сада могао да устане и јавно одбрани тај избор. Подсетићу да је Ђиђо прошлог лета имао богати и сјајне понуде које ниједан играч не би одбио. Али он и његова породица су одабрали срцем и ја поштујем тај избор“.

Рајол не жели да открије какве планове има за Донаруму...

„Мој једини интерес данас је да Ђиђо буде спокојан и миран јер једино тако може да пружи оно најбоље. А то би исто требало да буде и приоритет Милановог директора. Данас Мирабелију више одговара да се прича о овим контроверзама него о његовом пројекту у Милану који је проблематичан. Ја немам ништа против Милана. Заиста. И желим му све најбоље. Подсетићу вас да имам четворицу клијената у првом тиму и нормално је ми одговара да они праве добре резултате и успехе. И не само то, јер мислим да је за италијански фудбал важно да се Милан врати у врх италијанског и европског фудбала. Сада се вратио Гатузо. Он је особа према којој гајим много симпатија и заиста му желим све најбоље“.

Да није све пропало и да је могуће помирење, говоре следеће речи...

„Претходних дана сам читао толико лажних и апсурдних ствари, да не желим ни да их коментаришем. Успоставио сам коректан и професионалан однос са Милановим генералним директором Марком Фасонеом. Недавно смо се састали и ако буде неких проблема око Донаруме или неког другог мог клијента, причаћу само са Фасонеом“, рекао је Рајола. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар