Навијачи Милана у забуни по питању Донаруме...

Нападом на Донаруму управа Милана прикрива свој пропали пројекат! Може и тако да се тумачи…

Фудбал 17.12.2017 | 23:45
Навијачи Милана у забуни по питању Донаруме...
Навијачи су изгубили стрпљење за Ђанлуиђија Донаруму, контроверзни агент Мино Рајолакао да више не може да гледа Милановог спортског директора Масимилијана Мирабелија. У интервјуу за Газету дело Спорт изражава сумњу да управо Мирабели стоји иза поруке која се појавила на трибинама и изазвала плач младог голмана.

Подсетимо, писало је: "Морално насиље 6.000.000 евра годишње и потписан уговор са братом паразитом?! Сада одлази, нашем стрпљењу је крај".

Донарума је бризнуо у плач, Мирабели бес усмерио ка Рајоли. Очекивао је сигурно и одговор. Данас га је и добио.

Рајола сматра да Миланов директор користи Ђиђа да нападне његовог менаџера. Тврди да Донарума нема никакве везе са односима између агента и клуба. Тврди да је летос одбио понуде које нико други не би само зато што воли Милан. Тврди чак и да његов брат Антонионије дошао да буде трећи голман Росонера као услов у преговорима око Донаруме, већ да га је баш Мирабели тражио?!

“Најмање што би сада требало да ураде јесте да стане у одбрану своје одлуке”, пребацује Рајола одговорност за цео сукоб у Мирабелијево двориште.

Сматра даље да су навијачи изманипулисани.

“Чудно је што нико из клуба није коментарисао паролу која се појавила на трибини”.

А зашто? Може се тумачити на више начина.

“Ова контроверза одговара Мирабелију, јер склања пажњу са Милановог правог проблема: његовог техничког пројекта”, истиче Рајола покушавајући да тему скрене на промашене инвестиције Мирабелија из летњег прелазног рока.

Било их је заиста. И биће да није баш ни само Рајола крив. И за танго и за рат потребно је двоје. Или двојица у овом случају.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар