Нови спортски директор Партизана - Никола Лончар?!

Све ће зависити од исхода разговора са Драганом Тодорићем.

Кошарка 15.12.2017 | 22:15
Нови спортски директор Партизана - Никола Лончар?!
Време великих промена у Партизану ухватило је маха. Мирослав Николић је бивши, на месту шефа стручног штаба замениће га Ненад Чанак, а са њим долази и Дејан Мијатовић, који је већ најавио и долазак некадашњег НБА шампиона, чије име није желео да откије. То, по свему судећи, неће бити и једине измене у самој структури клуба.

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, врхушка Партизана има идеју да промовише и новог спортског директора, а то би требало да буде - Никола Лончар. Прослављени кошаркаш Партизана и репрезентације Југославије тренутно је члан Управног одбора Парног ваљка и у највишим клупским структурама виђен је као идеално решење за будућност.

Ситуација је, ипак, прилично комплексна. Актуелни спортски директор Драган Тодорић се после 45 година рада у клубу јавно нашао на мети критика присталица незадовољних овосезонским резултатима и то непосредно по завршетку утакмице са Цедевитом, када је салве звиждука и повике "Муто, одлази" добио сада већ бивши стратег Мирослав Николић.

Тодорић је недуго после утакмице изјавио да разуме незадовољство и љутњу навијача.

"Свесни смо да нисмо оправдали очекивања и да су се сви надали да ћемо имати боље резултате. Морамо у што краћем року да променимо неке ствари. Видећемо шта и како. Овако даље више не може", поручио је Тодорић пре неколико дана.

Каква будућност чека Николу Лончара понајвише зависи од тога да ли ће се председник црно-белих Остоја Мијаиловић и његови сарадници дефинитивно одлучити за велику промену. Односно, да ли ће Тодорићу уручити карту у једном правцу. Како сазнајемо, постоји могућност и да Лончар нову функцију преузме тек од наредног лета.

Одређених разговора са Тодорићем било је последњих дана, али ће се за коначно решење ипак сачекати још мало.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар