Ужасне слике дербија, крвави и голи хулигани...!

Навијачи на утакмици између Партизана и Црвене звезде поново су подбацили и у свет ће ићи ружне слике са стадиона у Хумској.  Бакљада, туча, жандарми спровели "делије" са југа! На терену стадиона у Хумској избила је туча на јужној трибини међу навијачима Партизана, а на северној трибини су навијачи Звезде направили бакљаду.  Хитна помоћ: Више повређених на "вечитом дербију"! Најмање 17 навијача повредјено је вечерас у тучи која је избила на фудбалској утакмици измедју Партизана и Црвене звезде, у Београду.

Фудбал 13.12.2017 | 20:30
Ужасне слике дербија, крвави и голи хулигани...!
Према незваничним информацијама група "Делија" се инфилтрирала на југу где је настала општа пометња и туча.

Бројнији "Гробари" су их скинули до гаћа, а један навијач је скроз остао го.

Немири на југу су потрајали неколико минута, на трибини није било полиције, а главни судија сусрета Милорад Мажић није прекинуо игру, јавља репортер Б92 са стадиона.

Бакље су у међувремену са севера почеле да лете према терену, а један навијач Партизана је повређен па је амбулантним колима одвезен са стадиона.

Први инциденти су избили око 20. минута, да би у 40. минуту Жандармерија морала да реагује и изведе једну групу навијача са трибине и стадиона. Незванично, реч је о групи навијача Звезде којима су присталице Партизана са југа скандирали "Убиј Ц****" док су их жандарми спроводили са трибина кроз тунел за играче.



Хитна помоћ: Више повређених на "вечитом дербију"! Најмање 17 навијача повредјено је вечерс у тучи која је избила на фудбалској утакмици измедју Партизана и Црвене звезде, у Београду.

"Повређено је 17 до 19 навијача, још се не зна тачан број јер се нису све екипе вратиле са терена. Један младић је превезен на реанимацију на Војномедицинску академију која је дежурна", рекла је агенцији Бета портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

Тучу на јужној трибини која је трајала дуже од 10 минута, на крају је зауставила жандармерија и потом са стадиона извела неколико навијача.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар