Лудило: Ако одбране титулу првака свијета, добиће...

Немачки фудбалски савез одредио велике награде за репрезентативце и чланове стручног штаба ако одбране титулу првака света у Русији наредне године.

Фудбал 16.12.2017 | 10:00
Лудило: Ако одбране титулу првака свијета, добиће...
Какав мотив за "панцере"!

Сваки немачки фудбалски репрезентативац, СВАКИ, добиће 350.000 евра ако Немачка одбрани титулу првака света у Русији наредне године, објавио је данас Немачки фудбалски савез.

То је највећа награда икада обећана немачким фудбалерима за резултат на Светском првенству!

На претходном Светском првенству у Бразилу пре четири године немачки репрезентативци добили су по 300.000 евра за освајање титуле првака.

За пласман у осмину финала СП у Русији, Немачки савез није предвидео награде, а за улазак у четвртфинале играчи ће добити по 75.000 евра, затим 125.000 ако изборе полуфинале, 150.000 ако освоје треће место и на крају 200.000 за финале на московском стадиону "Лужники".

"Велика мотивација за наше играче је мотивацију могућност да постану два пута заредом светски првак, први пут у историји", изјавио је председник Савеза Рајнхард Гринде, а секретар Савеза Фридрих Куријус се надовезао: "Преговори са капитеном Мануелом Нојером и остатком репрезентације били су мирни, отворени и једноставни". 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар